vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance introduceert de HelpMe applicatie

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering?

Allianz Global Assistance presenteert een nieuwe smartphone applicatie, die hulpverlening voor vakantiegangers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk maakt.  De toepassing is gratis beschikbaar voor iedereen met pechhulp of een Reis- en Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Polis- en contactgegevens bij de hand

Het grote voordeel van de applicatie is dat de reiziger altijd zijn polisgegevens en contactgegevens bij de hand heeft. Tevens kan eenvoudig een melding bij de alarmcentrale van Allianz Global Assistance worden gedaan. Ruim 90% van de smartphones is geschikt voor deze toepassing. De applicatie is te downloaden via de website van Allianz Global Assistance.

Zo snel mogelijk gerichte hulp

Wessel Koenekoop, Manager Marketing bij Allianz Global Assistance, zegt: “In noodgevallen op reis willen reizigers zo snel mogelijk gerichte hulp krijgen. In de toepassing zijn alle verzekeringsgegevens opgenomen. Zoeken naar het polisnummer en de juiste telefoonnummers is met deze applicatie verleden tijd, voor zowel de reiziger als de alarmcentrale.”

Alle informatie direct beschikbaar

Na installatie van de toepassing op een smartphone, is het gemakkelijk om polisgegevens toe te voegen. In geval van nood kiest de reiziger op een duidelijk menu of er medische hulp of pechhulp gewenst is. Binnen enkele stappen is de melding gedaan bij de alarmcentrale. De alarmcentrale beschikt op dat moment meteen over je polisgegevens.

De applicatie beschikt bovendien over een zoekfunctie, waarmee eenvoudig en snel zogenaamde Points Of Interest worden gelokaliseerd. Dit kunnen tankstations of autoverhuurbedrijven, maar ook ziekenhuizen en huisartsenposten in de buurt zijn.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er zijn 2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739