vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Pechhulp voor je bestelauto: € 2,06 p/m inclusief vervangend vervoer

Pechhulp voor je bestelauto

Pechhulp voor je bestelauto

Allianz Global Assistance heeft een uitstekende en voordelige Pechhulp Verzekering voor bestelauto’s tot 3500 kg. Je krijgt 24-uur pechhulp in heel Nederland of Europa (met de keuze in- of exclusief woonplaats) en met vervangend vervoer. De pechhulp is all-in, dus geen extra kosten bij hulp of noodreparatie aan je bestelauto.

De Pechhulp Verzekering voor je bedrijfsauto heb je al voor € 2,06 per maand. Je blijft dan mobiel en dat is voor een ondernemer van groot belang.

Strand je onderweg dan is een telefoontje naar de alarmcentrale voldoende. deze is dag en nacht bereikbaar. De aanrijtijd bedraagt ongeveer 35 minuten en dan wordt er altijd geprobeerd om jouw bestelauto ter plekke te repareren. Als dat niet mogelijk is wordt je auto naar een garage gebracht. Kan de bestelauto niet dezelfde dag gerepareerd worden? Dan krijg je gratis een vervangende auto, indien beschikbaar een bestelauto en anders een personenauto, zodat je weer verder kunt.

Ruim 2,5 miljoen auto’s en motoren in Nederland rekenen op de hulpverlening van Allianz Global Assistance bij pech of een ongeval. Allianz Global Assistance is dan ook de grootste hulpverlener ter wereld en heeft een omvangrijk gecontracteerd netwerk van universele hulpdiensten, verhuurders en autobedrijven.

Blijf mobiel met je bestelauto

Een pechgeval met je bedrijfsauto kost tijd en dus geld. Daarom is de Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance een uitkomst. Zo blijf je als ondernemer mobiel. Want of je nu ergens in Europa, Nederland of voor je deur strand, één telefoontje en hulp is onderweg.  Allianz Global Assistance biedt meerdere pechhulppakketten. Zo kies je zelf welk pakket het beste bij jou past.

Let op: De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance kan niet worden afgesloten voor ambulancevervoer, taxi-diensten, huurauto’s of koeriersdiensten. Lees altijd vooraf de verzekeringsvoorwaarden.

De Pechhulp Verzekering biedt snelle hulp

Afhankelijk van de aard van de pech, mag je van Allianz Global Assistance het volgende verwachten, zowel in Nederland als elders in Europa:

Pechhulp in Nederland Pechhulp in het buitenland
Reparatie ter plekke Reparatie ter plekke
Of: versleping naar garage Of: versleping naar adres van keuze Bij reparaties tot 48 uur: hotelovernachting
Vervoer naar huis van inzittenden Langer dan 48 uur: maximaal 30 dagen vervangend vervoer
Vervangend vervoer, maximaal 2 dagen Zo nodig: auto of motor naar Nederland gebracht

Gemiddeld krijgt 1 op de 4 Nederlanders jaarlijks met autopech te maken

In Nederland rijden er zo’n 850.000 bestelauto’s rond. De kans dat jij in een jaar met pech langs de weg komt te staan is 25%. Gemiddeld krijgt 1 op de 4 Nederlanders jaarlijks met autopech te maken. Dat zijn maar liefst 1.200.000 pech gevallen per jaar! De meeste autopech ontstaan door:

 • weigerende startmotoren;
 • lege accu’s;
 • lekke banden;
 • defecte motoren;
 • achtergelaten sleutels;
 • overige mankementen.

Niets is  zo vervelend als je onderweg bent naar een klant en je bestelauto begeeft het. Wegslepen kost veel geld. Vooral daarom is een goede Pechhulp Verzekering geen overbodige luxe voor een ondernemer.

Voordelen Allianz Global Assistance Pechhulp Verzekering

De Pechhulp Verzekering biedt jouw de volgende concrete voordelen:

 • Gunstige premie, al voor € 2,06 per maand inclusief vervangend vervoer.
 • 24-uurs pechhulp voor bestelauto’s tot 3500 kg.
 • Pechhulppakket naar wens samen te stellen en uit te breiden.
 • Ook voor bestelauto’s ouder dan 12 jaar.
 • Aanhangwagens zijn mee te verzekeren.
 • Vervangende auto met trekhaak.
 • Eigen Alarmcentrale, je wordt waar ook in Europa in het Nederlands geholpen (24/7 bereikbaar).

Oudere bestelauto? Geen punt!

Met een oudere auto heb je meer kans op autopech. Desondanks kun je gewoon een Pechhulp Verzekering afsluiten bij Allianz Global Assistance.

Hoe kan ik de Pechhulp Verzekering afsluiten?

De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is los af te sluiten voor minimaal een jaar. De verzekering is kentekengebonden. Dat wil zeggen dat je bestelauto voor pechhulp is verzekerd, het is niet persoonsgebonden zoals bij een lidmaatschap. Dat is handig als bijvoorbeeld jouw partner, medewerker of collega van het voertuig gebruik maakt. Je kan kiezen voor pechhulp alleen in Nederland (in- of exclusief je woonplaats), maar ook in het buitenland. De verzekering kan niet eerder ingaan dan op de vijfde dag nadat deze is aangevraagd.

Heb je nog geen Pechhulp verzekering voor je bestelauto? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Premies Pechhulp Verzekering

De goedkoopste pechhulp verzekering is samen te stellen naar eigen wens. Zo kun je kiezen voor Pechhulp in Nederland met of zonder hulp in je woonplaats. Ga je met de auto op vakantie? Kies dan voor Pechhulp Europa. Een toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer is ook voordelig mee te verzekeren.

Maandpremies Pechhulp Verzekering - Allianz Global Assistance

Leeftijd voertuigNederland
Zonder woonplaatsMet woonplaats
0 - 3 jaar€ 2,06€ 3,78
4 - 7 jaar€ 2,41€ 4,47
8 - 11 jaar€ 3,10€ 5,50
12 - 15 jaar€ 4,47€ 7,22
Nederland en Europa
0 - 3 jaar€ 4,12€ 5,85
4 - 7 jaar€ 4,47€ 6,53
8 - 11 jaar€ 5,16€ 7,57
12 - 15 jaar€ 6,53€ 9,29
- Extra module voor de auto: Aanhanger € 0,75
- Extra module voor de motor: Vervangende motor € 1,87
De premies zijn exclusief assurantiebelasting.

Veel gestelde vragen Pechhulp verzekering

Hieronder staan een aantal veel voorkomende vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op.

Is de Pechhulp Verzekering kenteken- of persoonsgebonden?
De Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance is kentekengebonden. Dat betekent dat de verzekering voor een specifieke bestelauto geldt. Als je meerdere voertuigen hebt, kan er per auto een verzekering afgesloten worden. Het voordeel van kentekengebonden is, dat iedereen die in de bestelauto rijdt een beroep kan doen op pechhulp bij problemen onderweg.

Wat te doen als ik pech heb? En hoe lang moet ik wachten op hulp?
Indien je pech hebt kan je direct contact opnemen met de alarmcentrale op (020) 8512294. Onze hulpverleners zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Wanneer je pech krijgt, staat ons netwerk van professionele hulpverleners klaar om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De aanrijtijd van de pechhulpdienst is gemiddeld 35 minuten.

Waar ben ik verzekerd? En in welke Europese landen?
Op het polisblad staat waar je verzekerd bent. De mogelijke gebieden zijn:

 • Nederland zonder eigen woonplaats;
 • Nederland met eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa zonder eigen woonplaats;
 • Nederland en Europa met eigen woonplaats.

Als Europa op de polis staat, ben je verzekerd in de volgende landen: Albanië, Andorra, België, Bosnië-Herzegovina, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Fyrom (Macedonië), Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroätie, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Moldavië, Monaco, Montenegro, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal (met uitzondering van de Azoren en Madeira), Roemenië, San Marino, Servië, Slovenië, Slowakije, Spanje (met uitzondering van Canarische Eilanden en de Balearen), Tsjechië, Turkije (Europese deel), Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, IJsland, Zweden, Zwitserland.

Welke hulp krijg je met een Pechhulp Verzekering?
Wanneer je een Pechhulp Verzekering van Allianz Global Assistance hebt afgesloten en je komt met pech te staan, krijg je direct professionele hulp ter plekke. Mocht reparatie ter plekke niet mogelijk zijn dan wordt je bestelauto naar de dichtstbijzijnde garage gebracht of eventueel naar een adres naar keuze. Uiteraard wordt er gezorgd voor vervoer naar huis voor de inzittenden. Mocht reparatie wat langer duren dan kun je tot maximaal twee dagen vervangend vervoer krijgen.

Vragen ?

Heb je nog vragen over de Pechhulp Verzekering voor bestelauto’s? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of bel ons: telefoon 055 540 04 08 (09:00 – 17:00 uur op werkdagen).

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739