vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering met auto pechhulp voor Europa: € 13,75

Reisverzekering met auto pechhulp voor Europa
Reisverzekering met auto pechhulp voor Europa

Deze zomer met je auto (en aanhanger of caravan) op vakantie in Europa? Dan is een reisverzekering met auto pechhulp voor Europa, een goede keuze. Met de dekking automobilistenhulp kan autopech je vakantie niet meer verpesten.

Hier sluit je eenvoudig en voordelig een kortlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance met autopechhulp voor slechts € 13,75. Je bent dan gedurende je vakantie in heel Europa verzekerd tegen autopech. Ook als de bestuurder uitvalt door ziekte of een ongeval ben je gedekt en valt jouw autovakantie niet in het water.

Ieder jaar gaan er ruim vier miljoen Nederlanders met de auto op vakantie. Maar liefst één op de vijf automobilisten krijgt in het buitenland met autopech te maken. De relatief hoge temperatuur in Europa speelt een belangrijke rol bij de mankementen. Accu’s die niet meer in goede conditie zijn, leggen het loodje bij extreme hitte. Daarnaast worden ze ook nog eens extra belast door de airconditioning en andere verbruikers. Filerijden bij hitte kan zorgen voor gebrek aan koeling voor de motor.

Reisverzekering met pechhulp voor je auto in heel Europa

Met Automobilistenhulp op je reisverzekering ben je onder andere verzekerd voor problemen met je auto:

  • Het inzetten van een vervangende chauffeur of het gebruik maken van een autotransporter, indien de verzekerde bestuurder door ziekte, ongeval het voertuig niet kan of mag besturen.
  • Het terugbrengen (repatriëring) van het motorrijtuig en/of aanhanger naar Nederland.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer.
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

Geldig in heel Europa

De autohulp op de kortlopende reisverzekering is geldig in landen die op het internationaal verzekeringsbewijs (IVB) van uw autoverzekering (groene kaart) staan: Andorra, België Bulgarije, Cyprus, Duitsland, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Servië, Slovenië, de Slowaakse Republiek, Spanje, de Tsjechische Republiek,Roemenië, het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, Zweden, Zwitserland en Vaticaanstad.

Hoe sluit je de verzekering af?

Het afsluiten van een kortlopende reisverzekering met autohulp in Europa is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een kortlopende reisverzekering met pechhulp. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Snel handig en voordelig.

Hulp voor automobilisten

De reisverzekering met pechhulp van Allianz Global Assistance biedt dekking bij het uitvallen van de bestuurder of het uitvallen van het motorrijtuig of aanhanger door pech of ongeval. De verzekering biedt alleen dekking in Europa. De verzekering is niet geldig binnen Nederland, tenzij de reis door Nederland één geheel uitmaakt met de reis vanuit Nederland naar de buitenlandse bestemming en vice-versa.

Vragen?

Heb je een vraag over een korlopende reisverzekering met automobilistenhulp of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739