vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Reisverzekering voor visum aanvraag, hier slechts € 2,- per dag!

Reisverzekering voor visum aanvraag
Reisverzekering voor visum aanvraag

Heb jij een reisverzekering nodig voor een visumaanvraag voor familie, vrienden of een partner uit het buitenland?

Wij bieden je de Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance aan vanaf slechts € 2,- per persoon per dag voor verzekerden jonger dan 70 jaar. Deze reisverzekering voldoet aan alle eisen voor een visumaanvraag.

Zorg er voor dat je gasten goed verzekerd zijn een verblijf in Nederland. En reisverzekering voor visum aanvraag is bij ons zo geregeld.

Familie, vrienden of een partner uit het buitenland?

Indien je gasten van buiten het Schengengebied komen, dan moet er een toeristenvisum worden aangevraagd. Om voor een visum in aanmerking te komen gelden er een aantal voorwaarden. Zo is het verplicht om een reisverzekering af te sluiten. Deze reisverzekering is niet alleen ter bescherming van je gasten maar ook voor jezelf omdat je financieel garant staat voor je gasten, indien ze bij jou logeren.

Sluit hier een reisverzekering voor visum aanvraag af!

Komt er (familie) bezoek naar Nederland? Kies voor de Travel Risk Insurance van de Allianz Global Assistance. De reisverzekering voor een visum aanvraag sturen we dezelfde dag naar je toe. Supersnel geregeld en voordelig.

Reisverzekering voor visum aanvraag

Een belangrijke voorwaarde voor toeristen, om een visum te kunnen verkrijgen, is een reisverzekering. Bij de visumaanvraag moet de visum aanvrager kunnen aantonen dat er een reisverzekering is afgesloten. De geldigheid van deze reisverzekering dient gelijk te zijn aan de totale reisduur. Ook moet de reisverzekering geldig zijn in alle Schengenlanden. De reisverzekering moet dekking bieden voor repatriëringskosten en medische kosten. De dekking voor medische kosten moet minimaal € 30.000,- bedragen.

Reisverzekering bestemd voor buitenlandse gast

De Travel Risk Insurance is bestemd voor iedereen die niet in Nederland woont, maar wel een reisverzekering nodig heeft om verzekerd naar Nederland te kunnen reizen. Denk daarbij aan:

 • Buitenlanders uit een niet-Schengenland, die een visum nodig hebben en een verzekering tegen medische kosten moeten kunnen overleggen.
 • Nederlanders waarvan de buitenlandse partner met een toeristenvisum naar Nederland wil reizen en verzekerd moet zijn.
 • Familie en vrienden buiten Europa, die naar Nederland willen reizen voor vakantie en/of familiebezoek.
 • Buitenlandse gasten, die na hun bezoek in Nederland op doorreis door Europa/Wereld gaan.

Travel Risk Insurance

Met deze reisverzekering mag je vanuit het buitenland naar alle Schengenstaten (Europa) reizen en daar in totaal maximaal 90 dagen verblijven. Deze reisverzekering heb je al v.a. slechts € 2,- p.p.p.d. Hiermee is je bezoek uitstekend verzekerd tijdens het verblijf in Nederland. Mocht het visum worden afgewezen, dan ontvang je de premie voor de reisverzekering terug.

De ‘Travel Risk Insurance’ kent een uitgebalanceerde dekking zoals:

 • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
 • Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
 • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
 • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

Ook je reisdocumenten (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument), vervangende kleding en/of toiletartikelen maar ook schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

 • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
 • overlijden van verzekerde en ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
 • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
 • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
 • gedwongen oponthoud.

Let op!: Je meereizende bagage is op deze reisverzekering niet meeverzekerd. De nadruk ligt op de dekking voor hulpverlening en medische kosten. Kosten die te maken hebben met bestaande ziektes en gebreken worden niet vergoedt. De verzekering is alleen af te sluiten voor verzekerden t/m 69 jaar. Neem contact met ons op voor alternatieven indien de verzekerden ouder zijn dan 69 jaar.

Vragen?

Heb je een vraag over een reisverzekering voor een visum aanvraag of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739