vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Allianz Global Assistance: Servicepunten voor pechhulp op populaire vakantiebestemmingen

Pechhulp-Verzekering Veel Nederlanders vertrekken deze zomer met de auto op vakantie. Vooral Frankrijk, Spanje en Italië zijn favoriet. Maar onderweg kan er altijd iets gebeuren. Een lekke band, problemen met de accu of een auto die niet meer start.

Daarom heeft Allianz Global Assistance ook deze zomer weer servicepunten met Nederlandse monteurs op de populaire vakantiebestemmingen o.a. in Le Muy en Narbonne (Frankrijk) en Desenzano bij bij het Gardameer (Italië).

Direct weer op weg

Strandt je met pech onderweg? Dankzij de servicemonteurs wordt je snel geholpen en altijd in het Nederlands. De monteurs proberen je auto ter plekke te repareren. Indien dit niet mogelijk is, regelen zij dat de auto naar de dichtstbijzijnde garage wordt gesleept. Je hebt dus nergens meer omkijken naar. Bovendien is er een eigen vloot huurauto’s mét trekhaak beschikbaar. Daarmee ben je altijd weer snel op weg.

Reisverzekering met automobilistenhulp

Een reisverzekering met automobilistenhulp en pechhulp is nuttig als je met een auto of camper op vakantie naar het buitenland gaat. Een goede reisverzekering met deze extra module zorgt er voor dat je vakantie niet verpest wordt door autopech in het buitenland.

Hier sluit je in een paar stappen een reisverzekering met pechhulp voor je auto af en dat voor slechts € 13,75. Je bent dan gedurende je vakantie in heel Europa verzekerd tegen autopech. Mocht je tijdens je reis naar het buitenland autopech krijgen dan kun je contact opnemen met de alarmcentrale. Zij zorgen dan voor adequate hulp.

Automobilistenhulp: wat is gedekt?

Met Automobilistenhulp ben je onder andere verzekerd voor:

  • Het inzetten van een vervangende chauffeur of het gebruik maken van een autotransporter, indien de verzekerde bestuurder door ziekte, ongeval het voertuig niet kan of mag besturen.
  • Het terugbrengen (repatriëring) van het motorrijtuig en/of aanhanger naar Nederland.
  • Noodreparatie langs de weg, berging en vervoer (pechhulp).
  • Bewaking van het motorrijtuig en/of aanhanger.
  • Toezending vervangende onderdelen.

De autohulp op de kortlopende reisverzekering is geldig in landen die op het internationaal verzekeringsbewijs (IVB) van uw autoverzekering (groene kaart).

Hoe sluit ik de verzekering af?

Het afsluiten van een reisverzekering met automobilistenhulp is vrij eenvoudig. Kies voor een kortlopende reisverzekering en vink de optie ‘automobilistenhulp’ aan. Bereken hier zelf de premie voor een reisverzekering met automobilistenhulp. Je ontvangt de polis direct per e-mail. Snel handig en voordelig.

Vragen?

Heb je een vraag over reisverzekeringen met automobilistenhulp of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail:info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739