vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Staking bagagepersoneel zorgt voor chaos op luchthaven Zaventem in Brussel

bagagedekking-reisverzekeri

Chaos op luchthaven Zaventem in Brussel

Op de Belgische nationale luchthaven Zaventem in Brussel wordt de chaos door de staking van bagagepersoneel met het uur groter, er ligt een berg met 10.000 tot 20.000 koffers.

De staking bij de bagageafdeling op vliegveld in Brussel is zeker nog niet voorbij. De vakbonden en de directie van Swissport, het bedrijf dat de bagageafhandeling verzorgt, kunnen het maar niet eens worden. Ook vannacht zijn de partijen zonder resultaat uit elkaar gegaan.

De vakbonden geven de directie de schuld die volgens hun geen enkel compromis wil sluiten. Zij willen dan ook dat de Belgische minister van Werk komt bemiddelen.

Duizenden kofffers op de luchthaven

De staking op Zaventem begon zondagavond en duurt nu al drie dagen. De stakers vinden de werkdruk te hoog. Door de staking werden gisteren 49 vluchten geannuleerd, even veel als op maandag. Intussen ligt op het vliegveld een enorme berg bagage. Er worden aantallen genoemd van tussen de 10.000 tot 20.000 koffers. De directie van de luchthaven adviseert reizigers om alleen handbagage mee te nemen.

 Tip Reisverzekeringblog.nl: Heb je te maken met vertraging of annulering van je vlucht bij een pakketreis? De annuleringsverzekering van  Allianz Global Assistance geeft een vergoeding bij vertraagd vertrek of vertraagde aankomt op je reisbestemming. Lees hier meer: Vertraging van je vlucht? Een annuleringsverzekering geeft een vergoeding

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739