vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Toegangs en Verblijfsprocedure (TEV) voor MVV nu ook online bij IND

Sinds begin november is het mogelijk om een Toegangs en Verblijfsprocedure (TEV) voor MVV visum ook online aan te vragen bij de IND.

Wil je jouw buitenlandse partner of kinderen naar Nederland laten immigreren dan kan je voortaan de formulieren en bewijsstukken online indienen. Ouderwets gedoe met (aangetekend) opsturen van de aanvraag of inleveren aan het loket is niet langer meer nodig.

Ook kun je de aanvraag meteen met iDeal betalen waardoor er geen extra vertraging meer is vanwege onbetaalde leges. Om online een aanvraag te doen moet je wel een DigID hebben met sms bevestiging.

Zie: eforms.ind.nl/eDienstverlening/

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739