vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Verzekering buitenlandse gasten v.a. € 2,- per dag

Verzekering buitenlandse gasten
Verzekering buitenlandse gasten

Zoek je een verzekering voor buitenlandse gasten? Wij hebben de Travel Risk Insurance van Allianz voor jou. Dat is een uitstekende verzekering voor buitenlandse gasten.

Komt jouw buitenlandse gast uit Turkije, Syrië, Libanon, Egypte, Libië, Tunesië, Algerije of Marokko? Dan betaal je slechts € 2,- per dag per persoon voor deze voordelige verzekering. Komt je bezoek uit andere landen dan genoemd, dan betaal je € 3,- per persoon per dag.

Let op: de buitenlandse gasten verzekering (Travel Risk Insurance) kan alleen worden afgesloten voor personen jonger dan 70 jaar. Is jouw buitenland gast ouder dan 70 jaar? Kijk dan hier: verzekering buitenlandse gasten ouder dan 70 jaar >>

Waarom een buitenlandse gasten verzekering?

Jouw gasten moeten er zelf voor zorgen dat zij verzekerd zijn voor medische kosten in Nederland. Komt de buitenlandse gast uit een visumplichtig land? Dan moeten zij bij het aanvragen van een Schengenvisum kunnen aantonen dat ze verzekerd zijn voor medische kosten in Nederland.

Laat jij familie, een partner of vrienden overkomen uit het buitenland? Bescherm dan jezelf en de buitenlandse gast met een goede medische verzekering. Mocht jouw gast uit het buitenland medische kosten moeten maken dan is dat verzekerd. Ook tandartskosten ten gevolge van een ongeval zijn verzekerd.

De Travel Risk verzekering voor buitenlandse gasten vergoedt de kosten van onder meer: huisarts, medicijnen, ambulance en ziekenhuiskosten in Europa of wereldwijd. Komt er familie, een vriend of een partner met een visum naar Nederland dan is een medische verzekering verplicht.

Wat is gedekt op de verzekering?

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is een speciale verzekering voor buitenlandse gasten met dekking voor medische kosten. Een buitenlander die tijdelijk in Nederland verblijft is dan uitstekend verzekerd voor spoedeisende medische hulp, zoals huisartsbezoek, ambulancevervoer, ziekenhuiskosten, tandartskosten (bij ongeval) en medicijnen.

De reisverzekering voor buitenlandse gasten is bedoeld voor buitenlanders die in Nederland familie of vrienden willen bezoeken. Men is dan verzekerd op de heen- en terugreis, tijdens het verblijf en eventueel bij een reis door Europa/wereld. Buitenlanders zijn gedekt voor:

Premie per persoon per dagv.a. € 2,-
Maximale leeftijd tot70 jaar
SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing)
Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen)
Ziekte, ongeval of vermissing verzekerde
Ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde
Overlijden van meeverzekerde reisgenoot
Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot)
Kosten begrafenis/ crematie en overkomst familie
Reisdocumenten (aanschafkosten)
Vervangende kleding en/of toiletartikelen
Schade aan logiesverblijven
Schade aan eigendommen verzekerde in land van herkomst
Gedwongen oponthoud
Mee te verzekeren opties:
Wintersport en bijzondere sporten
Annuleringsverzekering
Werelddekking
Lees de polisvoorwaarden voor de maximale vergoedingen en eventuele uitsluitingen.

Sluit hier de verzekering voor jouw buitenlandse gast af

Op deze website kan jij zelf eenvoudig en snel een verzekering voor jou buitenlandse gasten afsluiten. Jij mag verzekeringsnemer zijn (premiebetaler) en jouw gast is dan de verzekerde. Je sluit de polis af en stuurt deze op naar de visumaanvrager (e-mailen kan ook want je ontvangt de polis tevens als digitaal bestand). De polis ontvang je snel. Vraag je vandaag een polis aan, dan ontvang je die dezelfde of de volgende dag. Is jouw buitenlandse gast visumplichtig? Deze medische reisverzekering voldoet aan alle Schengen voorwaarden voor een visumaanvraag. De medische verzekering dient tevens ter bescherming van de garantsteller.

Vragen en antwoorden over de verzekering voor buitenlandse gasten (FAQ)

Lees hier de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat is een verzekering voor buitenlandse gasten?

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is een speciale verzekering voor buitenlandse gasten met dekking voor medische kosten. Een buitenlander die tijdelijk in Nederland verblijft is dan uitstekend verzekerd voor spoedeisende medische hulp, zoals huisartsbezoek, ambulancevervoer, ziekenhuiskosten, tandartskosten (bij ongeval) en medicijnen.

Wat kost een medische verzekering voor buitenlandse gasten?

Een tijdelijke ziektekostenverzekering voor jouw buitenlandse gast heb je al vanaf € 2,- per dag. Je kan zelf de verzekering op deze website afsluiten en je ontvangt dan binnen 24 uur (tijdens werkdagen) de polis.

Kan ik voor mijn buitenlandse gast deze verzekering afsluiten?

De medische verzekering voor buitenlanders (Travel Risk Insurance) kan ook door een belanghebbende in Nederland worden afgesloten. De belanghebbende kan zijn, een referent (garantsteller/logiesverstrekker) bij een visumaanvraag of een vriend, familie of een partner.
Sluit jij een medische verzekering af voor iemand anders? In dat geval ben jij de verzekeringsnemer (premiebetaler) en de visumaanvrager (buitenlandse gast) is de verzekerde.
Let op: deze medische verzekering kan niet worden afgesloten als de buitenlandse gast al in Nederland is.

Is deze medische verzekering ook geschikt voor een Schengenvisum?

Moet jouw buitenlandse gast een Schengenvisum aanvragen, dan kan de polis van de Travel Risk Insurance ook gebruikt worden voor de visumaanvraag. Deze verzekering voldoet aan alle eisen voor de visumaanvraag. Deze zijn:
– Dekking voor spoedeisende medische hulp en repatriëring.
– Een minimale dekking van € 30.000,– voor ziektekosten.
– Moet geldig zijn voor alle Schengen lidstaten.
– De verzekerde periode moet gelijk zijn aan de gehele duur van het verblijf in het Schengengebied.

Ik weet niet precies wanneer mijn buitenlandse gast arriveert, kan ik de ingangsdatum van de Travel Risk Insurance veranderen?

Je mag de ingangsdatum van deze verzekering verschuiven naar een latere of eerdere datum. Zodra de verzekering is ingegaan, kan de ingangsdatum niet meer aangepast worden.

Ik wil met mijn buitenlandse gast ook andere landen in Europa bezoeken, is hij/zij daar ook verzekerd?

Ja, de reisverzekering voor buitenlanders is geldig in heel Europa. Je bent echter niet verzekerd in het land van herkomst (het land waar je voor vertrek naar Nederland woonachtig was en/of het land waarvan je de nationaliteit hebt).

Vragen?

Heb je vragen over de medische verzekering voor buitenlandse gasten? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (op werkdagen, van 09.00 – 12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Reacties zijn niet (meer) mogelijk.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739