vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Van de VS naar Europa? Medische reisverzekering‎ v.a. €3,- per dag

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Travel Risk Insurance
Medische reisverzekering voor Amerikanen

Sluit nu een Allianz Travel Risk Insurance af voor jouw buitenlandse gast!

Voldoet aan alle eisen voor een Schengenvisum.

Medische kosten gedekt tot €30.000,- Repatriëring: alle noodzakelijke kosten.

Je kunt tussentijds de polis kosteloos wijzigen.

VISUMGARANTIE: Bij afwijzing visum betaal je niets.

De zekerheid van de grootste reisverzekeraar ter wereld: Allianz Global Assistance.

Premie vanaf €2,- per dag

Komt iemand vanuit de Verenigde Staten van Amerika naar Nederland of elders in Europa? Wij hebben een uitstekende medische reisverzekering voor personen jonger dan 70 jaar: De Travel Risk Insurance. Voor slechts € 3,- per dag zijn reizigers uit Amerika in heel Europa verzekerd voor o.a. hulpverlening, medische kosten en repatriëring.

De Travel Risk Insurance biedt een uitgebreide dekking voor Amerikanen in heel Europa en de landen aan de Middellandse Zee en kan voor maximaal 90 dagen worden afgesloten. Onder de dekking van deze reisverzekering vallen SOS-kosten, hulpverlening en medische kosten (o.a. ziekenhuis, ambulance, dokterskosten, hulpmiddelen, tandartskosten bij ongeval en medicijnen).

Van de VS naar Europa? Medische reisverzekering‎
Van de VS naar Europa? Medische reisverzekering‎

De Travel Risk Insurance van Allianz Global Assistance is dan ook een uitstekende medische reisverzekering voor buitenlandse toeristen uit de Verenigde Staten die naar Nederland komen. Dat kan bijvoorbeeld voor een familiebezoek zijn, maar ook toeristisch bezoek. Met deze reisverzekering, kan men ook andere landen in Europa bezoeken. Je kan deze reisverzekering ook afsluiten als je zelf in Nederland woont voor een gast uit Amerika. De polisvoorwaarden zijn ook in de Engelse taal verkrijgbaar.

Reizen van de Verenigde Staten naar Nederland en een medische reisverzekering

Komt er iemand over uit de VS? Dan wil je dat die persoon verzekerd is tegen medische kosten. Dat kan met de Travel Risk Insurance. Dat is een complete internationale medische reisverzekering. De verzekering kent een uitgebalanceerde dekking zoals:

  • SOS-kosten (o.a. hulpverlening, redding en opsporing).
  • Medische kosten (o.a. ziekenhuis, specialist en artsen).
  • Repatriëring (o.a. ambulancevliegtuig en vervoer stoffelijk overschot).
  • Kosten begrafenis of crematie en overkomst van familie.

Ook je reisdocumenten (aanschafkosten laissez-passer, vervangend visum of ander officieel reisdocument), vervangende kleding en/of toiletartikelen maar ook schade aan logiesverblijven is meeverzekerd. Verder valt onder de dekking:

  • ziekte, ongeval of vermissing van verzekerde;
  • overlijden van verzekerde en ziekte, ongeval of overlijden van niet-meereizende familie van verzekerde;
  • overlijden van een meeverzekerde reisgenoot;
  • schade aan eigendommen van verzekerde in het land van domicilie;
  • gedwongen oponthoud.

Sluit hier een medische reisverzekering af voor gasten uit de VS

Op deze website kan jij zelf eenvoudig en snel een medische reisverzekering afsluiten voor jouw gast uit de Verenigde Staten van Amerika. Jij mag verzekeringsnemer zijn (premiebetaler) en jouw gast uit de VS is dan de verzekerde. De polis ontvang je snel. Vraag je vandaag een polis aan, dan ontvang je die dezelfde of de volgende dag.

Vragen?

Heb je vragen over een medische reisverzekering voor Amerikanen of andere nationaliteiten die vanuit de VS naar Nederland reizen of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739