vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Wereldreisverzekering al vanaf € 18,- per maand (10% korting)

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Globetrotter Verzekering

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Premie Globetrotter Verzekering: v.a. €9,45

Ga je een wereldreis maken? Reis je maximaal 24 maanden rond de wereld? Dan wil je goed en voordelig verzekerd zijn. Dat kan met de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance, de perfecte wereldreisverzekering. Ben je jonger dan 27 jaar dan ontvang je ook nog eens 10% jongerenkorting.

Wereldreisverzekering
Wereldreisverzekering

Hier kan je zelf de premie berekenen en direct een Globetrotter Verzekering afsluiten voor een wereldreis of ander lang verblijf in het buitenland. Snel en eenvoudig in slechts drie stappen. De polis van de reisverzekering ontvang je direct per e-mail!

Je wilt tijdens een wereldreis niet voor vervelende verrassingen komen te staan. Allianz Global Assistance is de grootste hulpverlener en reisverzekeraar ter wereld. Dus bij een noodgeval in het buitenland weten zij als geen ander hoe ze jou snel en adequaat moeten helpen.

Voordelen Globetrotter Verzekering

Voor wereldreizigers heeft de Globetrotter Verzekering veel voordelen ten opzichte van een standaard reisverzekering:

 • De premie is bijzonder gunstig, al vanaf € 18,- per maand (SOS-dekking).
 • Je kunt deze verzekering tussentijds verlengen.
 • Ook aansprakelijkheid is mee te verzekeren
 • Kom je eerder terug naar Nederland dan krijg je teveel betaalde premie terug (mits je geen schade hebt geclaimd).
 • De hoogte van je bagagedekking kan je zelf kiezen.
 • Je hebt de keuze om medische kosten volledig of aanvullend mee te verzekeren.
 • Het is toegestaan om te werken in buitenland (voor gevaarlijk beroepen geldt een toeslag).
 • Je ontvangt een jongerenkorting tot 10% als je jonger bent dan 27 jaar.

Wereldreisverzekering

Of je nu gaat backpacken of op een andere manier over de wereld gaat reizen, je ontkomt er niet aan het een en ander te moeten voorbereiden. Welke route leg je af? Hoeveel geld heb je nodig als je gaat wereldreizen en hoeveel wil je uitgeven tijdens je reis? Welke reisverzekering is het beste geschikt voor een wereldreis? Wij kunnen niet alle vragen voor je beantwoorden maar hebben wel de beste reisverzekering voor je: De Globetrotter Verzekering. En die kan je hier ook nog eens met een fikse korting afsluiten.

De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance is een uitstekende reisverzekering voor Nederlanders die voor een langere periode naar het buitenland vertrekken, zoals een wereldreis. De verzekering is volledig afgestemd op de situatie van reizigers die tot 24 maanden in het buitenland verblijven. Zo heb je de mogelijkheid om de dekking ‘medische kosten volledig’ mee te verzekeren indien je jouw basiszorgverzekering moet opzeggen.

10% premiekorting voor jongeren!

De Globetrotter Verzekering is al heel voordelig, maar je kan als wereldreiziger nog meer besparen door de gunstige leeftijdskorting. Ben je op de ingangsdatum van de verzekering jonger dan 27 jaar, dan krijg je een korting van 10% op de premie van de Globetrotter Verzekering.

Voor wie is de Globetrotter Verzekering geschikt?

De Globetrotter Verzekering is speciaal voor iedereen die lang op reis gaat of wil gaan werken in het buitenland. De Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance kan je afsluiten voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden. Je hebt de keuze uit Europadekking of werelddekking. Het is een aflopende verzekering, dat betekent dat de verzekering automatisch stopt op de door jou aangegeven einddatum. Besluit je tussentijds nog langer te blijven? Dan verleng je heel eenvoudig online je verzekering. En als je besluit eerder terug te komen dan verwacht, krijg je het niet gebruikte deel van je verzekeringspremie terug, indien je geen schade hebt gehad.

De Globetrotter Verzekering is geschikt voor iedereen die:

 • Voor een wereldreis langere tijd naar het buitenland gaat (1 tot 24 maanden).
 • Vrijwilligerswerk gaat doen.
 • Gaat studeren in het buitenland.
 • Stage gaat lopen.
 • Een lange periode gaat backpacken.
 • Gaat werken in het buitenland.
 • Als au pair naar het buitenland gaat.

De Globetrotter Verzekering is in alle bovenstaande situaties altijd de beste keuze. Standaard werk (kantoor of werken in een bar) is gewoon meeverzekerd. Als je werk gaat doen met een verhoogd risico geldt daarvoor een toeslag. Neem daarvoor contact op met ons.

Wat zijn de bijzonderheden van deze verzekering?
De bijzonderheden van deze verzekering zijn:

 • Je moet deze verzekering voor minimaal 1 maand afsluiten.
 • De maximale verzekeringsduur is 24 maanden.
 • Je kunt deze verzekering tussentijds verlengen.
 • Kom je eerder terug naar Nederland dan krijg je teveel betaalde premie terug (mits je geen schade hebt geclaimd).
 • Je hebt de keuze uit Europadekking of werelddekking.
 • De hoogte van je bagagedekking kan je zelf kiezen.
 • Je hebt de keuze om Medische kosten volledig of aanvullend mee te verzekeren.
 • Het is toegestaan om te werken in buitenland (voor gevaarlijk beroepen geldt een toeslag).
 • Je ontvangt jongerenkorting tot 10% korting als je jonger bent dan 27 jaar.

Meer weten of afsluiten?

Wil je meer informatie of deze verzekering afsluiten? Alle bijzonderheden over de Globetrotter Verzekering voor een wereldreis lees je hier: www.reisverzekeringblog.nl/allianz-reisverzekeringen/globetrotter-verzekering/

Vragen?

Heb je een vraag over de Globetrotter Verzekering voor je wereldreis? Neem dan contact met ons op: Telefoon 055-5400408 (09.00 -12.00 uur) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739