vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Werken in het buitenland: kies de juiste reisverzekering!

Allianz Travel Risk Insurance

Allianz Globetrotter Verzekering

Studeren, stage, reizen en werken tot 24 maanden.

✔  Standaard (vrijwilligers)werk is gratis gedekt

Tot 10% korting voor jongeren onder 27 jaar.

Unieke diensten: Persoonlijk Reisassistent, Geld Service en Reisarts.

Laptop, telefoon en iPad goed verzekerd.

Medische kosten (aanvullend of volledig) mee te verzekeren.

Premie Globetrotter Verzekering: v.a. €9,45

Werken in het buitenland
Werken in het buitenland

Indien je gaat werken in het buitenland en niet langer dan twee jaar wegblijft, is het belangrijk dat je de juiste reisverzekering afsluit. Temeer omdat het in veel gevallen niet toegestaan is om te werken met een standaard reisverzekering (kortlopend of doorlopend).

Wij adviseren je om de Globetrotter Verzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze reisverzekering is het toegestaan om te werken in het buitenland. Met deze verzekering mag je maximaal 24 maanden aaneengesloten in het buitenland verblijven.

Je kan met deze reisverzekering ook werken en reizen combineren bijvoorbeeld wanneer je gaat backpacken. De Globetrotter Verzekering biedt een unieke en voordelige oplossing waarbij je kunt werken en alle medisch noodzakelijke kosten in het buitenland ook kan meeverzekeren.

Met de Globetrotter Verzekering ben je uitstekend gedekt als je regulier werk gaat doen. Hierbij kun je denken aan kantoorwerk of een baan in de horeca. Ga je meer risicovol werk doen, dan is Allianz Global Assistance de enige verzekeraar bij wie je terecht kunt voor een reisverzekering. Afhankelijk van hoe risicovol het werk is, komt er een toeslag op de premie. Neem daarvoor contact met ons op. Je kan hier zien om welke beroepen het gaat: Beroepsrisico’s »

Werken in het buitenland

Er zijn verschillende redenen waarom iemand in het buitenland gaat werken, we noemen er een paar:

  • Je gaat backpacken en tijdens je reis ook werken.
  • Je gaat vrijwilligerswerk of ontwikkelingswerk doen.
  • Je gaat vakantiewerk in het buitenland doen.
  • Je gaat stage lopen in het buitenland.
  • Je gaat in het buitenland werken als Au Pair.
  • Je wordt naar het buitenland uitgezonden door je werkgever (expat).
  • Je gaat voor een buitenlands bedrijf werken.

In het buitenland werken voor korte of langere duur, dat vraagt de nodige voorbereiding. Zaken zoals een visum, accommodatie of woonruimte moeten vooraf geregeld worden. Daar hoort natuurlijk ook het afsluiten van een goede (reis)verzekering bij.

Globetrotter Verzekering Allianz Global Assistance

Ga je voor maximaal twee jaar naar het buitenland? Dan is een Globetrotter Verzekering een voordelige en goede optie. Je hebt al een Globetrotter verzekering voor heel Europa vanaf € 0,28 per dag. Werken in het buitenland is standaard meeverzekerd.

De verzekering is voor minimaal 1 maand en maximaal 24 maanden af te sluiten. Bij het afsluiten kun je kiezen voor Europa- of werelddekking. Besluit je tussentijds langer te blijven, verleng dan heel eenvoudig online je verzekering. Kom je eerder terug dan verwacht? Als je geen schade hebt gemeld, krijg je een deel van je betaalde premie teruggestort.

Aansprakelijkheid

Als je betaald werk of een stage gaat doen in het buitenland, moet je werkgever een aansprakelijkheids- verzekering voor je afsluiten. Wil je buiten je werk ook goed verzekerd zijn, kies dan voor onze dekking ‘Aansprakelijkheid’. Deze dekking geldt dus niet als je betaalde werkzaamheden uitvoert, maar wel als je vrijwilligerswerk doet. Kies je voor deze dekking, dan ben je dus ook tijdens vrijwilligerswerk gedekt voor aansprakelijkheid.

Meer weten of premie berekenen?

Op deze pagina lees je meer informatie over werken in het buitenland en je reisverzekering: Reisverzekering voor werken in het buitenland »

Vragen?

Heb je een vraag over werken in het buitenland en je reisverzekering? Neem dan contact met ons op: telefoon 055-5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) of stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl

Ons team van reisverzekeringspecialisten zit voor je klaar.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739