vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Aanvraag visum Frankrijk in Suriname moet vanaf 1 maart via VFS Global

Aanvraag visum frankrijk in suriname moet vanaf 1 maart via vfs global

Het aanvragen van een visum voor Frankrijk zal vanaf 1 maart via het kantoor van VFS Global plaatsvinden. Dat heeft de Franse ambassadeur in Suriname laten weten, aldus Suriname Herald.

Alle houders van een normaal paspoort in Suriname, ongeacht hun nationaliteit, die een Schengenvisum willen aanvragen om naar Nederland, Frankrijk of andere landen in het Schengengebied te reizen, kunnen daarvoor terecht bij het VFS Global Services in Paramaribo. Zij kunnen nadien het paspoort daar ook ophalen.

De Nederlandse ambassade in Paramaribo zal alle visum aanvragen voor de Schengen Lidstaten beoordelen en deze toekennen of afwijzen.

Naar verwachting zal de nieuwe regeling voor een verbeterde dienstverlening zorgen. Visums kunnen nu sneller verstrekt worden, veelal binnen twee of drie dagen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739