vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Brussels Airport wil meer Nederlandse vliegtuigpassagiers

Brussels Airport wil meer Nederlandse vliegtuigpassagiers

Brussels Airport wil meer Nederlandse vliegtuigpassagiers

Brussels Airport verbeterd haar aanbod van de bijna 200 bestemmingen die non stop vanaf de luchthaven kunnen worden bereikt.

Passagiers krijgen zo meer mogelijkheden in de keuze van maatschappijen en vluchttijden op diverse routes. Zo zal een aantal maatschappijen bestemmingen en frequenties toevoegen aan hun netwerken:

  • Brussels Airlines zal als homecarrier de bestemmingen Washington en Palermo aan het netwerk toevoegen. Washington zal 5 maal per week worden aangevlogen, Palermo 2 maal per week.
  • Ook zal de Belgische maatschappij de frequenties op het Afrikaanse netwerk verhogen; Conakry gaat naar 4 wekelijkse vluchten, Dakar naar 7 en Cotonou naar 3 per week.
  • Edinburgh krijgt er een tweede dagelijkse vlucht bij.
  • Vueling voegt naast Barcelona en Valencia, nu ook de bestemmingen Alicante en Malaga toe.
  • Thomas Cook Airlines breidt verder uit met Bastia, Biarritz, Nice en Reykjavik als nieuwe bestemmingen, terwijl Jetairfly Athene zal opstarten.
  • Corendon zal deze zomer Heraklion direct gaan aanvliegen en ook Rhodos zal beter bediend worden met een nieuwe route van Aegean.
  • Qatar Airways zal dagelijks gaan vliegen tussen Brussel en Doha, waardoor ook de vele doorverbindingen naar het verre Oosten zullen toenemen.
  • Verder frequentieverhogingen zijn te zien op Wenen, Zagreb, Cairo, Beirut, Istanbul en Kiev.
  • Thai Airways en Jet Airways verhogen hun capaciteit door een groter toestel in te zetten net als United op de Chicago route.

Brussels Airport hoopt met al deze verbeteringen nog meer Nederlandse passagiers te kunnen aantrekken. Met name voor de zuidelijke provincies is de luchthaven een prima alternatief met een aantal unieke bestemmingen en maatschappijen.

Ook passagiers uit de Randstad kunnen nu gemakkelijker per openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Sinds begin maart rijdt er 3 maal per dag een luxe bus tussen Den Haag, Rotterdam en Brussels Airport . Tickets voor deze verbinding zijn te verkrijgen via www.royaldutchcoach.nl

 

Reisverzekeringblog.nl tip: vergeet niet om tijdig na het boeken van een reis, een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat geldt ook voor een reisverzekering.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739