vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
 • Europeesche
 • Unigarant
 • Allianz
 • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Changi Airport in Singapore beste luchthaven van Azië

Changi Airport in Singapore beste luchthaven van Azië

Changi Airport in Singapore beste luchthaven van Azië

Changi Airport in Singapore is de beste luchthaven van Azië. Dat blijkt uit een onderzoek van hotelsite Agoda onder 11.000 internationale reizigers.

Reizigers ervaren de luchthaven van Singapore als hyper-efficiënt en eigentijds. Wachten is minder saai dankzij het hoge niveau aan voorzieningen, waaronder een vier verdiepingen hoge glijbaan waar reizigers gratis gebruik van mogen maken na besteding van 10 USD in taxfree shops.

De tweede plaats is voor Hong Kong International Airport, een hightech luchthaven op een kunstmatig eiland in de Zuid-Chinese Zee. Met alleen al 65.000 werknemers is dit vliegveld een stad op zich.

Incheon International Airport bezet de derde plek in deze ranglijst. Passagiers kunnen tijdens het wachten op hun vlucht op het vliegveld van Seoel wat tijd doden met een spelletje golf op een heuse golfbaan of een rondje schaatsen op de overdekte ijsbaan.

Voor dit onderzoek selecteerde Agoda 15 belangrijke Aziatische hoofdsteden: Bangkok, Peking, Ho Chi Minh City, Hong Kong, Jakarta, Kuala Lumpur, Manila, New Delhi, Phnom Penh, Seoel, Singapore, Taipei, Tokio, Vientiane and Yangon. Reizigers die één van deze steden bezochten, werden gevraagd om een beoordeling te geven op een schaal van 1 (slecht) tot en met 5 (uitstekend). 11.000 klanten deden mee aan dit onderzoek.

Top 10 Aziatische luchthavens

 1. Changi International Airport – score 4,37
 2. Hong Kong International Airport – score 4,13
 3. Seoul Incheon International Airport – score 4,01
 4. Indira Gandhi International Airport – score 4,00
 5. Suvarnabhumi International Airport -score 3,79
 6. Narita International Airport score – 3,69
 7. Kuala Lumpur International Airport – score 3,56
 8. Beijing Capital International Airport – score 3,48
 9. Taiwan Taoyuan International Airport – score 3,38
 10. Phnom Penh International Airport – score 3,14

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739