vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Droombaan: Vlogger die betaald de wereld wil rondreizen

Droombaan: vlogger die betaald de wereld wil rondreizen

Wie wil dat nou niet, maandenlang de wereld rondreizen terwijl dat je geen geld kost, maar juist geld óplevert. Taalorganisatie EF Education First is op zoek naar een vlogger die de wereld over wil vliegen om reisvideo’s te maken voor het bedrijf. 

Voor de vlogserie On the go with EF werden al wereldsteden als New York, Sydney, Auckland, Seoul en Toronto bezocht. De video’s gaan over hotspots op de bestemmingen zelf, maar ook over taal en cultuur. Hoewel de afspeellijst inmiddels al 94 vlogs telt, is nog lang niet elke uithoek van de planeet bezocht. Reden om op zoek te gaan naar versterking.

De nieuwe vlogger kan de ene maand in Boston aan het werk zijn om verslag te doen van een Red Sox-wedstrijd, de volgende maand de Grote Muur in China filmen en de week erop laten zien hoe een karaoke-avond in Tokio verloopt – en dit alles in ruil voor een prettig salaris.

Wie mee wil doen aan de EF Vlogger Casting 2019, meldt zich aan op www.ef.com/vloggercasting en uploadt een proefvideo van 1 tot 5 minuten op YouTube. Uit het filmpje moet interesse in reizen, talen of culturele uitwisseling blijken. Belangrijk is dat de video niet alleen over de kandidaat zelf gaat, maar ook inhoudelijk interessant is. De perfecte vlogger is vriendelijk, naturel en likeable.

De deadline voor de sollicitatievideo is 1 mei, maar hoe eerder, hoe beter, weet het vlogteam. Wie zich vanaf najaar 2019 officieel wereldreiziger en vlogger mag noemen, wordt op 13 juni bekendgemaakt in een speciale aflevering van On the go with EF.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739