vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Groot-Brittannië soepeler met visum voor Chinezen

chinese-toeristen

Groot-Brittannië soepeler met visum voor Chinezen

Groot-Brittannië zal voortaan minder streng zijn bij visumverstrekking voor Chinese toeristen.

De Britse toeristenindustrie wil graag meer rijke Chinese toeristen naar Engeland halen. Chinezen zijn echte ‘shopaholics’ en welkome gasten bij de luxere Londense warenhuizen.

Aan deze wens komt de Britse regering tegemoet door de visumregels aan te passen. De Britse minister van financiën die samen met een handelsdelegatie een bezoek brengt aan China, liet weten dat visumaanvragen van Chinese toeristen sneller zullen worden afgehandeld en dat het hele proces van aanvragen aanzienlijk wordt vereenvoudigd.

Zo is een Schengenvisum van de Chinezen voortaan ook automatisch geldig in Groot-Brittannië.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739