vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

India en Pakistan versoepelen wederzijdse visumregels

Consumentenbond blij met betere rechten voor luchtvaartpassagiers India en Pakistan zijn het eens geworden over de versoepeling van visumeisen voor reizigers uit beide landen.

Hierdoor wordt het voor zowel Indiërs als Pakistani eenvoudiger om een bezoek te brengen aan het buurland.

Met de versoepeling krijgen zakenmensen uit zowel India als Pakistan de mogelijkheid een ‘multiple entry’ visum bij de grens aan te vragen. Nieuw is dat er tevens toeristenvisums bij de grens worden verstrekt.

De nieuwe visumafspraken zijn bekrachtigd door de Indiase minister van Buitenlandse Zaken, S.M. Krishna, en diens Pakistaanse ambtgenoot Hina Rabbani Khar.

Sinds enige tijd is de relatie tussen beide landen verbeterd. Veel importrestricties zijn opgeheven, ook drijven de buurlanden steeds meer handel met elkaar.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739