vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Internationale EmigratieBeurs 2017 in Houten

Ben je van plan te emigreren? Dan is een bezoek aan de Internationale EmigratieBeurs in Houten zeker de moeite waard.

Noteer daarom vast in je agenda: Op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2017 vindt de 21e editie plaats van de Internationale EmigratieBeurs in Expo Houten (nabij Utrecht). De EmigratieBeurs is het trefpunt voor emigranten, expats, werkzoekenden, ondernemers en studenten.

Zij ontmoeten op 11.000 vierkante meter de meer dan 150 internationale exposanten, die invulling kunnen geven aan wonen, werken studeren en ondernemen in het buitenland. Concrete banen voor jong en oud, bedrijven ter overname, huizen te koop, studie en stage of informatie voor pensionado’s die voor een langere periode in het buitenland willen verblijven.

De EmigratieBeurs is oriënteren, informeren en zakendoen. Voor kaarten met € 5,00 korting Klik hier

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739