vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Medische verzekering voor Schengenvisum (video)

Medische verzekering voor Schengenvisum

Een medische verzekering heb je nodig voor een visumaanvraag voor Nederland. Het is één van de voorwaarden om een Schengenvisum te kunnen verkrijgen.

Verplichte medische verzekering voor Schengenvisum

De Europese Raad heeft besloten dat per 1 juni 2004 bij iedere visumaanvraag de polis van een medische verzekering dient te worden overlegd. Deze dient als dekking van eventuele uitgaven van de visumplichtige buitenlander in geval van repatriëring om medische redenen, dringende medische zorg of spoedbehandeling in een ziekenhuis. De verzekering moet tijdens de gehele duur van het verblijf geldig zijn in alle Schengen lidstaten. De minimum dekking voor medische moet € 30.000,– bedragen.

Op onze website kan jij zelf eenvoudig en snel een medische verzekering afsluiten voor je buitenlandse gast. Vraag je vandaag een polis aan, dan ontvang je die dezelfde of de volgende dag, lees hier meer: Medische verzekering Schengen

Video medische verzekering voor Schengenvisum

In deze video lees je een aantal belangrijke en handige tips voor het afsluiten van een visum verzekering:

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739