vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Minister Verhagen verontrust over onvoorbereide vakanties

In de Reiskrant van de Telegraaf van woensdag 13 januari is een interview te lezen met onze minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen. In het artikel baart hij zijn zorgen over het feit dat te veel Nederlanders nog steeds onvoorbereid op vakantie gaan. Er komen jaarlijks veel vakantiegangers in de problemen in het buitenland, wat in de meeste gevallen voorkomen had kunnen worden door de reis goed voor te bereiden.

Onderzoek: recreatief duiken, wel of niet gedekt op je reisverzekering?

Paspoort vergeten
Maxime Verhagen gaat het liefst kamperen met zijn hele gezin. Hij is zelf één keer zijn paspoort vergeten en kwam daar op Schiphol pas achter. Gelukkig had hij nog net genoeg tijd om zijn paspoort thuis op te halen, waardoor hij toch nog kon vertrekken.

Last minute vakanties worden niet goed voorbereid
Maxime Verhagen vertelt in het interview dat reizen nou eenmaal voorbereiding vereist. Op het Ministerie merken ze dat veel mensen onvoorbereid op reis gaan. Mensen boeken gemakkelijk via internet een reis en kunnen vaak de volgende dag al vertrekken. De noodzakelijk vaccinaties en een goede reisverzekering, worden in de haast al snel vergeten.

(meer…)

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739