vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Oostenrijkse skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental investeert fors in wintersport

Het Oostenrijkse SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental investeert deze winter 9,3 miljoen euro in het verbeteren van enkele faciliteiten en attracties van het skigebied.

Met deze kapitaalinjectie wil het skigebied zijn erkenning als beste skiresort ter wereld continueren. SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental is onder andere een populaire rodelbaanbestemming voor families.

Wintersporters komen dit seizoen nog beter aan hun trekken met de aanpassingen aan de Astberg sleebaan: de 4,5 km lange track heeft nu de beschikking over zijn eigen sneeuwkanonnen en verlichting waardoor men nu tot 02.00 ’s nachts kan sleeën. Freestyle snowboarders en skiërs kunnen hun hart ophalen in een nieuwe funslope park bij Hochsöll. Er zijn drie nieuwe funslopes met een oppervlakte van meer dan 5 hectare bieden 40 kickers en rails met verschillende moeilijkheidsniveaus voor beginners tot en met profs.

Hogere sneeuwzekerheid

De Stöckl stoeltjeslift in Söll is voor deze winter aangepakt: de lift wordt compleet vernieuwd en krijgt een kinderbeveiliging. Bovendien zijn er vier moderne pistenbully’s aangeschaft om de pistes in Scheffau, Brixen en Hopfgarten te prepareren. Hiermee komt het totale aantal pistenbully’s in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental op 69. De sneeuwzekerheid wordt deze winter nog beter gewaarborgd door de aanleg van een waterreservoir op de Hohe Salve berg. Met een totale pistelengte van 279 kilometer, 91 skiliften, meer dan 70 bergrestaurants en après-ski bars, 19 skischolen, drie rodelbanen met avondverlichting, 196,5 km cross country trails en 250 km aan sneeuwschoenwandelpaden biedt het skigebied zowel de beginnende wintersporters als de gevorderde een grote verscheidenheid aan keuzemogelijkheden.

Skifilmpje uploaden

Afgelopen jaar geïntroduceerd en ook dit jaar weer gratis aangeboden is de Ski Movie videoservice: bij liftnummer 66 Südhangbahn in Scheffau kun je met je skipasnummer een camera activeren die je volgt wanneer je naar beneden skiet. Je kunt daarna direct de video op je telefoon uploaden om bijvoorbeeld je eigen techniek te beoordelen of naar vrienden door te sturen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739