vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Reisadvies Turkije aangepast na politieke rel met Nederland

Reisadvies turkije aangepast na politieke rel met nederland Het reisadvies voor Turkije is vandaag door het ministerie van Buitenlandse Zaken aangepast. Nederlandse reizigers in Turkije moeten alert zijn en samenscholingen of drukke plaatsen mijden.

Het ministerie van buitenlandse zaken laat het volgende weten: “Sinds 11 maart 2017 zijn er diplomatieke spanningen tussen Turkije en Nederland. Vooral op sociale media worden zeer kritische uitlatingen over Nederland en zijn inwoners gedaan. De Turkse minister-president verklaart dat dit geen invloed heeft op bezoekende Nederlanders. Wees in heel Turkije alert en mijd samenscholingen en drukke plaatsen. Volg de berichtgeving van de ambassade en het consulaat-generaal.”

Reizigers zijn zelf verantwoordelijk zijn voor hun veiligheid en voor de beslissing om wel of niet naar het land te gaan. Toeristen werden voor de politieke rel met Nederland al gewezen op de veiligheidsrisico’s in Turkije. zo is er een dreiging van terroristische aanslagen en politieke spanningen in het land.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739