vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

SOS International INFO Tag wint de ‘IAG Innovation Award 2013’

SOS International INFO Tag

Alarmcentrale en hulpverlener SOS International heeft de IAG Innovation Award 2013 in de wacht gesleept voor de SOS International INFO Tag.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de International Assistance Group (IAG) aan de organisatie die binnen dit internationale samenwerkingsverband het meest innovatieve product op de markt heeft gebracht. De uitreiking vond plaats tijdens de IAG General Assembly & Forum november 2013 in Wenen.

SOS International INFO Tag

De SOS International INFO Tag geeft hulpverleners direct toegang tot persoonlijke informatie van het slachtoffer. Aspecten als: zeer vernieuwend, voor iedereen van toepassing, betaalbaar en van toegevoegde waarde voor zowel het slachtoffer als de hulpverlening, waren doorslaggevend om de IAG Innovation Award 2013 uit te reiken aan SOS International.

Jack van Dooren, Innovatiemanager bij SOS International mocht de award in ontvangst nemen: ‘We zijn er trots op dat de internationale partners binnen de IAG onze innovatie met deze award bekroond hebben. Verschillende partners hebben aangegeven belangstelling te hebben voor de INFO Tag. Het is dan ook een product dat uitstekend op de internationale markt gebracht kan worden.’

Werking van de SOS International INFO Tag

De INFO Tag is een metalen label voorzien van een QR code. Met een scan van deze code zijn belangrijke medische en contactgegevens direct beschikbaar voor een hulpverlener. De gebruiker bestelt en activeert de INFO Tag op de website www.sosopreis.nl en bevestigt de INFO Tag op bijvoorbeeld helm, sportschoen, sleutels of schaats. Mocht er iets gebeuren waarbij de gebruiker niet in staat is zelf hulp in te schakelen hoeft een omstander of hulpverlener alleen maar de QR code op de tag te scannen om alle relevantie informatie direct bij de hand te hebben.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739