vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Toeristen opgesloten in Columbus monument Barcelona

Reizigers naar peru opgepast: toename gele koorts gevallen

Zes toeristen hebben ruim zes uur vastgezeten in de lift die naar de top van het Columbus monument in Barcelona gaat.

Het ging om vier Spanjaarden uit Málaga en twee Japanners die vast zaten vanwege een technische mankement. Hoewel brandweer en reddingsdiensten snel ter plekke waren, duurde de redding zo’n zes uur. Als eerste probeerde men met een helikopter de toeristen te bevrijden maar dit mislukte, mede vanwege de wind. Daarna werd er een kraanwagen ingezet om zo de toeristen te kunnen bevrijden.

Beeld Columbus

Het 123 jaar oude Columbus monument werd op 1 juni 1888 geopend voor het publiek als eerbetoon aan de zeevaarder en ontdekker van Amerika, Cristobal Columbus. Middenin de kolom waarop het beeld staat zit een lift waarmee de bezoeker tot onder het beeld kan komen om zo van het uitzicht over de Spaanse stad te genieten.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739