vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Veilig op reis

Even lekker weg met het vliegtuig is ondertussen een vast gegeven geworden. Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor om er even tussen uit te gaan via Schiphol.

Het aantal passagiers neemt per jaar stevig toe en Nederlandse toeristen dragen daar ook aan bij. Om na een periode hard werken heerlijk ontspannen op reis te gaan sluiten veel mensen al de juiste verzekeringen af mocht het er toch nog iets mis gaan tijdens de reis.

Toch zijn er veel reizigers die nog een belangrijke zaak over het hoofd zien, namelijk parkeren op Schiphol. De gedachte is veelal dat er genoeg plek is. Dit is vaak ook zo, echter tegen een hoge prijs. En wat misschien nog belangrijker is, staat uw auto veilig? U kunt er voor kiezen om de gebruikelijke grote parkeerplaats van Schiphol te gebruiken echter zult u schrikken van de kosten.

Van te voren een parkeerplaats opzoeken en reserveren zal u een hoop geld en tijd schelen. De alternatieve aanbieders hanteren veelal veel scherpere tarieven. Dus bespaart u al zelfs voordat u op vakantie gaat! Ook de service is vele malen beter. U hoeft nooit te lopen naar de vertrekhal. Alle aanbieders werken met een shuttle service die u voor de vertrekhal afzet. De meeste bedrijven streven erna om u binnen 15 min. op de luchthaven af te zetten. Op de heenreis zal de chauffeur u een telefoonnummer geven die u kunt bellen bij terugkomst. De shuttleservice haalt u weer op op de luchthaven en brengt u weer naar de parking.

Verder verschilt het per bedrijf of u de auto zelf mag parkeren of dat dit voor uw wordt gedaan. In de situatie dat de auto voor u wordt geparkeerd moet u er rekening mee houden dat het bedrijf de sleutel houdt tijdens uw vakantie. Bij enkele aanbieders is het zelfs mogelijk uw auto van binnen en buiten te laten reinigen. Indien u hier gebruik van wilt maken raden wij u aan om dit van te voren aan te geven tijdens het reserveren.

Dus indien u gaat parkeren rondom luchthaven Schiphol wees verstandig en boek van te voren uw plaats. Voor u en uw gezin zal het tijd en geld schelen en kunt u met een gerust hart aan uw reis beginnen. U wilt tenslotte verzekerd zijn van een ontspannen vakantie zonder onaangename verrassingen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739