vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Vertragingen Europees vliegverkeer door staking in Frankrijk

Air-france

Vertragingen Europees vliegverkeer door staking in Frankrijk

Door een staking van luchtverkeersleiders in Frankrijk is het Europees vliegverkeer ernstig ontregeld. Bijna 50% van alle vluchten vanaf Franse luchthavens is hierdoor vertraagd of geannuleerd. De staking duurt tot en met donderdag.

De Franse luchtverkeersleiders protesteren tegen het voornemen van de Europese Unie om het luchtruim in Europa te liberaliseren. Zo moeten luchtverkeersleiders in Europa nauw gaan samenwerken. Dat moet leiden tot een besparing van 5 miljard euro.

De KLM schrapt de helft van de vluchten van en naar Frankrijk. Overvliegend verkeer heeft ook last van de staking en moet rekening houden met een uur vertraging.

Franse spoorwegen gaan ook staken

Uit solidariteit met de luchtverkeersleiders legt het personeel van de Franse Spoorwegen morgen en donderdag het werk neer. Of het internationale treinverkeer daar last van krijgt is nog niet duidelijk.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739