vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Videojournaal SOS International: aankomst gipsvlucht

In deze video zie je een reportage van SOS International over de aankomst van de gipsvlucht op 15 februari jl. op Rotterdam The Hague Airport.

Aan boord van het vliegtuig kunnen patiënten op medisch verantwoorde wijze vervoerd worden. Zo kunnen in het vliegtuig stoelen met speciale voorzieningen voor passagiers met beenletsel worden ingebouwd en is het zelfs mogelijk om patiënten liggend te vervoeren als hun verwondingen dit noodzakelijk maken. Bovendien bevinden zich naast de reguliere bemanning ook artsen en verpleegkundigen aan boord om onderweg medische zorg te kunnen bieden.

Na de landing op Rotterdam The Hague Airport worden de passagiers direct per ambulance of taxi verder vervoerd.

[youtube]http://youtu.be/E-7Qp54GR18[/youtube]

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739