vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Snel een goed ziekenhuis vinden in buitenland nu gemakkelijker

Snel een ziekenhuis vinden in het buitenland is eenvoudiger door de voor iedere Nederlander toegankelijk informatie op Ziekenhuizenopreis.nl. Deze website is ontwikkeld door alarmcentrale SOS International en biedt reizigers uitkomst in stressvolle situaties.

Een ongeluk(je) gebeurd? Dan wil iedereen zo snel mogelijk medische zorg, ook in het buitenland. Maar dat is niet altijd eenvoudig. Ziekenhuizenopreis.nl brengt daar verandering in. Dankzij dit unieke initiatief van SOS International, heeft iedereen nu toegang tot praktische informatie over maar liefst 6.000 ziekenhuizen wereldwijd. Met de lancering van deze site heeft SOS International een wereldprimeur, want dergelijke informatie is nog niet eerder openbaar gemaakt.

Gemak

Ziekenhuizenopreis.nl helpt reizigers bij het eenvoudig vinden en kiezen van een ziekenhuis in de buurt van hun vakantieverblijf. Daarnaast biedt de site hen nog meer gemak: wie verzekerd is bij een bij SOS International aangesloten verzekeraar, heeft namelijk online met één klik de alarmcentrale ingeschakeld. Zelf telefonisch contact opnemen is daarmee overbodig geworden, want na de melding worden verzekerden door SOS International teruggebeld.

De kracht van big data

Alarmcentrale SOS International biedt wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. De informatie op Ziekenhuizenopreis.nl is gebaseerd op de data van meer dan 100.000 ziekenhuisbezoeken van klanten van SOS International gedurende de afgelopen vier jaar. Dat heeft geleid tot deze unieke, waardevolle database van ziekenhuizen over de hele wereld waarmee vakantiegangers in één oogopslag kunnen zien in welke ziekenhuizen de meeste Nederlanders zich hebben laten behandelen. Dit kunnen zij mee laten wegen bij het kiezen van een ziekenhuis.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739