vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Alarmcentrale Eurocross Assistance lanceert website voor smartphone

Alarmcentrale eurocross assistance lanceert website voor smartphone

Eurocross Assistance heeft sinds vandaag een website voor gebruikers van een smartphone.

Deze aangepaste versie van de reguliere website www.eurocross.nl is speciaal ontwikkeld voor vakantiegangers die in het bezit zijn van een smartphone. In geval van nood kunnen zij via de website sneller in contact komen met de hulpverleners van de alarmcentrale.

De mobiele website is gericht op mensen die op vakantie zijn in zowel binnen- als buitenland. Autopech in Nederland, gebroken been in Frankrijk: Eurocross vindt het van groot belang dat mensen zo snel en eenvoudig mogelijk hulp kunnen inschakelen, vertelt Caroline Koppers, communicatiemedewerker bij Eurocross. ‘Daarvoor springen wij graag in op de laatste ontwikkelingen. Steeds meer mensen zijn immers in het bezit van een smartphone, waarmee ze naast bellen ook kunnen internetten’.

Hulp in het buitenland

Wat de mobiele website anders maakt dan de reguliere is de indeling, die toegespitst is op verzekerden die hulp nodig hebben. Op de homepage staan bijvoorbeeld twee knoppen centraal: één voor hulp in Nederland en één voor hulp in het buitenland. ‘Mensen kunnen zo onderweg eenvoudiger en sneller bellen met Eurocross’, aldus Koppers. Door deze opzet komen mensen gemakkelijker met de juiste hulpverlener in contact.

Zelf dossiers aanmaken

De mobiele website geeft mogelijkheden om in de toekomst nog meer tegemoet te komen aan de wensen van de verzekerden. Koppers: ‘Daarmee kan zelfs het hulpverleningsproces veranderen. Bijvoorbeeld doordat mensen zelf hun eigen elektronische dossier kunnen aanmaken en inzien. Maar dat is nu nog toekomstmuziek.’

Wie met een smartphone de mobiele website wil bekijken, kan gewoon het webadres www.eurocross.nl gebruiken. Je krijgt dan de website voor smartphones te zien.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739