vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Alarmcentrale Eurocross druk in de weer met feestvierende jongeren

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag Nu de eindexamens zijn afgerond en de diploma’s zijn uitgereikt is het feestvieren van geslaagde studenten begonnen.

Velen kiezen ervoor dat in het buitenland te doen tijdens een jongerenvakantie. Alarmcentrale Eurocross Assistance zag een toename van het aantal hulpverzoeken van jongeren in het buitenland.

Verzoek om hulp

Zo kwamen er de afgelopen weken meer dan honderd telefoontjes binnen van jongeren in de leeftijd van 16 – 20 jaar die medische zorg nodig hadden tijdens de vakantie.

De meerderheid melde zich met verwondingen aan de voeten, het gezicht of waren gevloerd door algehele malaise.

In het populaire vakantieoord Chersonisoss op Kreta komen de meeste feestende pubers in de problemen. Daarop volgt Spanje en op de derde plaats staat Turkije. Vorig jaar zomer behandelde Eurocross Assistance ongeveer 1.000 dossiers van vakantievierende jongeren die in de problemen waren gekomen.

Reisverzekering voor jongeren, belangrijk

Een reisverzekering is altijd aan te raden, maar vooral voor jongeren die alleen op vakantie gaan. Ook voor de ouders is het een geruststellende gedachte dat je kind verzekerd op reis gaat. Vooral de hulpverlening door de Alarmcentrale is erg nuttig bij calamiteiten.

Wanneer jongeren in het buitenland in de problemen komen, kunnen ze dag en nacht contact opnemen met de alarmcentrale van de reisverzekeraar. De hulpverleners van de alarmcentrale kunnen de jongeren dan in het Nederlands verder op weg helpen.

Reisverzekering voor jongeren afsluiten

Bij Reisverzekeringblog.nl kun je direct een reisverzekering voor jongeren afsluiten.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739