vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Allianz Global Assistance past Eigen Risico Verzekering Autohuur aan

Allianz global assistance past eigen risico verzekering autohuur aan

Met ingang van 1 september 2020 wordt de Eigen Risico Verzekering Autohuur van Allianz Global Assistance aangepast. Zo komt de verzekering voor motoren te vervallen en komen er twee aangepaste tarieven voor campers, met een aparte premie voor campers in de Verenigde Staten en Canada.

De premie bij het huren van een auto is niet gewijzigd.

Minimumpremie van 5 dagen

Per 1 september geldt voor deze verzekering een minimumpremie van vijf dagen. Het is wel mogelijk om de verzekering af te sluiten voor minder dan vijf dagen, maar dan betaal je de minimumpremie voor vijf dagen.

Motoren kunnen niet meer verzekerd worden

Het is niet meer mogelijk om deze verzekering af te sluiten als je een motor huurt.

Aanpassing polisblad

Nieuw is dat Allianz Global Assistance op het polisblad zal vermelden voor welk dekkingsgebied de verzekering geldig is. Dit is Europa, Wereld exclusief Verenigde Staten en Canada of Wereld inclusief Verenigde Staten en Canada. Tot Europa rekenen zij ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee.

Ook wordt op het polisblad vermeld dat de minimale premie voor vijf dagen is.

Vragen?

Heb je een vraag over de Eigen Risico Verzekering Autohuur? Stuur een e-mail naar: info@reisverzekeringblog.nl of bel: Telefoon 055 540 04 08 (van 09.00 – 12.00 uur op werkdagen).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739