vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Ambassadeur in Bangkok pleit voor een verplichte reisverzekering

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten

Ambassadeur Joan Boer (foto Hans Bos)

De nieuwe ambassadeur in Thailand, dhr. Joan Boer, is voorstander van een verplichte reisverzekering voor Nederlandse toeristen die naar Thailand reizen.

De ambassadeur deed zijn uitspraken op Thailandblog.nl, de grootste Thailand community in Nederland. Op het blog lezen we dat Boer een warm voorstander is van een verplichte reisverzekering voor Nederlanders.

Hij pleit voor toekomstige controle bij binnenkomst van Thailand. “Alle Thai die naar Nederland reizen moeten verplicht een reisverzekering afsluiten. Dat is een goede zaak. Waarom buitenlanders niet die het land hier binnenkomen? Bijna dagelijks lopen we op de ambassade tegen problemen aan met Nederlanders die niet of onvoldoende verzekerd zijn. Daar maak ik me grote zorgen over, want de betrokkenen merken het pas als het verkeerd gaat.” aldus Boer.

Bron: www.thailandblog.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739