vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

ANWB App voor Kleine Campings

ANWB App voor Kleine Campings

Alle informatie die kampeerliefhebbers van kleine campings nodig hebben vinden smartphonegebruikers in de nieuwe ANWB app Kleine Campings.

Deze app geeft informatie over campings met minder dan 40 standplaatsen op natuurterreinen of bij de boer in 20 landen van Europa, kleinschalig en puur. De app Kleine Campings kost €2,69 en is verkrijgbaar voor iPhone en Android.

  • Bekijk de app voor iPhone: itunes.apple.com
  • Bekijk de app voor Android: play.google.com

De app Kleine campings bevat de landen: Nederland, België, Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken, Tsjechië, Hongarije, Slovenië, Kroatië, Groot Brittannië en Ierland.

Vernieuwd ANWB Campingapps

De ANWB Campingapps zijn vernieuwd en nu verkrijgbaar in de app store van Apple en Android. De digitale versie van de bekende ANWB campinggidsen is naar aanleiding van tips van gebruikers geheel vernieuwd en verbeterd. De informatie over de campings is uitgebreid en makkelijker te filteren. De apps zijn ook offline te gebruiken (vanaf april ook met de kaarten).

Kampeerders kunnen zoeken op kaart, op naam of op soort camping, in hun favoriete gebied of streek maar kunnen ook eenvoudig achterhalen of honden op een camping welkom zijn. Alle campings zijn geïnspecteerd door de ANWB Campinginspecteurs en alle informatie is objectief en helder weergegeven.

Ook is het mogelijk campings te beoordelen of tips te geven over de camping of over de omgeving. Deze informatie is eenvoudig te delen via social media.

 

– Ga je kamperen in het buitenland? Denk aan het afsluiten van een goede reisverzekering

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739