vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

Backpackers transformeren naar Flashpackers

flashpack

Backpackers transformeren naar Flashpackers

De backpackers van weleer hebben niet stilgezeten. Inmiddels zijn ze iets ouder, hebben ze vaak carrière gemaakt en hebben daardoor minder tijd. Ze zijn ook veeleisender geworden: willen meer kwaliteit en luxe. De nieuwe backpacker is opgestaan: flashpacking is backpacking 2.0, dé manier van avontuurlijk reizen anno 2013.

Digitale technologie is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, voor velen van ons ook niet als we in de vakantieperiode juist even afstand van onze dagelijkse beslommeringen willen nemen. Ging je vroeger op reis met een analoge camera en zag je na thuiskomst pas het resultaat, anno 2013 deel je foto’s via Facebook, Instagram of Pinterest tijdens je reis al direct met je vrienden en volgers. En met behulp van je smartphone of tablet plan je je reis on the go. Kortom, onze manier van reizen is in enkele decennia ingrijpend veranderd. Dat geldt ook voor Backpacken. Veel backpackers zijn flashpackers geworden.

Een flashpacker is iemand die reist als een backpacker, maar over het algemeen een ruimer budget heeft, zoekt naar meer comfort en de nodige elektronische gadgets meeneemt op reis, zoals een smartphone, digitale camera, tablet of laptop. Maar ook een e-reader, gps of wifi-location finder ontbreken niet, net als alle geheugenkaarten, batterijen, opladers en kabeltjes die nodig zijn om al die techniek aan de praat te houden.

Dankzij alle moderne technische snufjes heeft de flashpacker weinig reisgidsen, boeken of plattegronden nodig, de elektronica vervangt veel van deze inmiddels overbodige ballast. Zoals de Spot Connect waarmee je buiten het bereik van een wifi-netwerk via een satellietverbinding altijd connected bent. Ook handig: de Powertraveller Adventurer, de eerste Powertraveller solar charger met ingebouwde accu, die bij voldoende zon in slechts 8 tot 12 uur opgeladen is. Eén van de unieke eigenschappen van de Adventurer is dat het gelijktijdig de unit zelf én (via de USB poort) een apparaat kan opladen.

Bron: www.bever.nl

 

Reisverzekeringblog.nl tip: Ga je backpacken? Sluit dan hier een backpackersverzekering af. De backpacker reisverzekering biedt dekking voor een langere periode dan een doorlopende reisverzekering. Je kunt hem afsluiten voor een periode van maximaal twee jaar. Werken tijdens je reis is toegestaan. Oook je laptop, tablet en andere elektronica zijn goed verzekerd. Lees hier meer informatie: Speciale backpackers reisverzekering »

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739