vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Bed & Breakfast steeds populairder in Zwitserland

Bed & Breakfast in Zwitserland

De overnachtingsformule Bed & Breakfast wordt steeds populairder in Zwitserland. Het aantal B&B-bedrijven is er de afgelopen vijf jaar zelfs verdubbeld en het land telt nu meer dan duizend adressen.

Recent is editie 2013 van de B&B-gids Zwitserland uitgekomen.

Was B&B eens een niche-product in Zwitserland, nu komt men steeds meer tegemoet aan de wens van veel vakantiegangers om te logeren in kleinschalige, authentieke accommodaties. Ook het persoonlijk contact met de gastheer is een belangrijk argument om voor een B&B te kiezen.

Bed & Breakfast Zwitserland: kwaliteit en variëteit

De organisatie Bed & Breakfast Zwitserland bestaat sinds midden jaren negentig en beschikt over het kwaliteitslabel van het Zwitsers toerisme. De adressen zijn geclassificeerd volgens een op dit segment toegesneden sterrensysteem. Het ontbijt wordt apart met sterren beoordeeld. Met zelfgemaakte, regionale en biologische producten scoor je hier hoog.

Elk adres heeft zijn eigen stijl en charme. De ene keer logeer je in een villa, de andere keer in een boerderij op het platteland of in een alpenchalet met het mooiste uitzicht dat je kunt bedenken. In een piepklein gehucht, dichtbij de stad of in een bekende vakantieplaats. Of bij landgenoten, zoals in de Herberge Ascharina. Locatie: “hinter dem Mond, links” (Achter de maan, linksaf).

Ga je op reis naar Zwitserland? Sluit hier een reisverzekering af.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739