vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Bonaire ontvangt recordaantal Nederlandse toeristen

Het aantal Nederlandse vakantiegangers dat in 2013 naar Bonaire afreisde heeft een recordhoogte bereikt. Het totaal aantal Europese toeristen nam zelfs toe met 13,5 procent.

De toename van het aantal toeristen naar Bonaire is mede te danken aan het groeiend aantal vakantievluchten naar het eiland en de extra investering in marketing.

‘Het extra budget dat we in 2014 hebben kunnen besteden om het eiland te promoten, betaalt zich dubbel en dwars terug’, zegt Roger Davids, directeur van de Europese vestiging van het Bonaire Toeristenbureau.

Een groei van 13,5% betekent dat de eilandeconomie ongeveer 4 miljoen euro extra aan inkomsten genereert.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739