vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Britse reisverzekeraars: meeste claims uit Spanje

Buza roept nederlanders dringend op om mali te verlaten Bijna één van de vijf schadeclaims die de Britse reisverzekeraars ontvangen, zijn afkomstig van verzekerden die hun vakantie in Spanje doorbrachten.

Op de tweede plaats komt Turkije. Meer dan 10% van alle claims hadden betrekking op vakanties in Turkije. De VS en Griekenland nemen met bijna hetzelfde claimpercentage de derde en vierde positie in.

De top-10 van landen waar schadeclaims vandaan kwamen zijn:

  1. Spanje
  2. Turkije
  3. VS
  4. Griekenland
  5. Cyprus
  6. Frankrijk
  7. Thailand
  8. Egypte
  9. Australië
  10. Engeland

Bron: Expertisemagazine.nl

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739