vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Budget sneeuw- en skiweken in de Kitzbuheler Alpen

Wie deze winter wel wil skiën maar niet het volle pond wil betalen, kan nu kiezen uit een van de vele verschillende voordeelpakketten die Kitzbüheler Alpen – Brixental aanbiedt.

Gasten krijgen interessante kortingen tijdens de Sneeuwfunweken of de Superskiweken in het voorjaar van 2013. Kinderen tot 15 jaar skiën in het voor- en naseizoen gratis.

Dankzij de ideale ligging van Kitzbüheler Alpen – Brixenta, met de dorpen Brixen im Thale, Kirchberg en Westendorf, heb je het beste van twee grote skigebieden.

Budget skiën

Voor alle skifanaten die graag voordelig op de latten staan zijn er dit hele winterseizoen ’12/’13 de Sneeuwfunweken in Kirchberg-Kitzbühel. Je skipas is dan bij 2 tot 7 overnachtingen compleet in de prijs inbegrepen. Bovendien krijgen wintersporters bij verschillende aangesloten skischolen en skiverhuurorganisaties 10% korting op de weekprijs en geldt vanaf 1 april tot het einde van het skiseizoen zeven dagen verblijf met skipas voor de prijs van 6!

Kinderen gratis

Van 16 maart tot 7 april 2013 valt er opnieuw voordeel te behalen tijdens de Superskiweken in SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Daarbij krijgen wintersporters diverse kortingen op verblijf, skihuur en skiles. Bovendien zijn in de SkiWelt Wilder Kaiser gedurende het voor- en naseizoen kinderen tot 15 jaar gratis. Voorwaarde is dat de ouders een skipas vanaf 3 dagen kopen en kinderen geboren zijn tussen 1997 en 2006. Het voorseizoen is tot 21 december 2012 en het naseizoen loopt van 16 maart tot en met 7 april 2013.

Kinderen skiën gratis in Westendorf

In Westendorf is de skihuur voor kinderen ook nog eens gratis als de ouders daar minimaal drie dagen hun skiuitrusting huren. Vanaf 16 maart bieden alle pensions en hotels bij boekingen vanaf drie nachten gratis verblijf aan kinderen tot 15 jaar aan. Appartementen en vakantiehuizen geven 30% korting in die periode.

Alle acties zijn op basis van beschikbaarheid.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739