vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Ministerie Buitenlandse Zaken 24/7 bereikbaar voor reizigers

koenders

Vanaf dinsdag 12 januari kunnen reizigers over de hele wereld 24 uur per dag bellen met het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Vakantiegangers in het buitenland kunnen er terecht voor hulpvragen en advies.

Naast het nieuwe centrale telefoonnummer, kan men straks ook via e-mail en Twitter contact opnemen.

Het centrum wordt officieel geopend tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht waar Floortje Dessing het eerste telefoontje zal plegen naar minister Bert Koenders.

Het speciale telefoonnummer wordt dan ook bekendgemaakt. Omdat Nederlanders steeds verder en avontuurlijker reizen wil het ministerie die mensen overal en op elk moment van de dag kunnen bijstaan. Het ministerie denkt dat het contactcentrum 3000 mensen per dag kan helpen.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739