vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Bus met Nederlandse toeristen uitgebrand

Een bus met 66 Nederlandse toeristen is afgelopen nacht op de Franse snelweg uitgebrand. Alle passagiers en de drie bemanningsleden waren op tijd de bus uit.

De Belgische bus van reisorganisatie Solmar Tours, was op weg van Spanje naar Nederland toen andere weggebruikers op de A7 bij Reventin-Vaugris signalen gaven dat er iets mis was. De chauffeur zette de bus aan de kant, zag dat er rook uit de motor kwam en evacueerde vervolgens de passagiers.

Bagage verbrand

De rook ging vrij snel over in vlammen, waardoor de hele bus uitbrandde. De 66 passagiers werden in passerende touringcars naar de eerstvolgende benzinepomp gebracht. Van daaruit werden ze vervoerd naar een plaats in de buurt, waar ze werden opgevangen door de burgemeester en het Rode Kruis.

Inmiddels zijn de Nederlandse vakantiegangers in een nieuwe bus onderweg naar Nederland. Een deel van hen is de bagage kwijt.

Bron: NOS.nl

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739