vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Bus met Zwitserse toeristen bij Antalya verongelukt (video)

Een touringcar met Zwitserse toeristen is in de buurt van de Turkse badplaats Antalya verongelukt.

Eén passagier vond de dood en negentien anderen raakten gewond, waarvan twee zwaargewond, zo melde een woordvoerder van het Zwitserse Ministerie van Buitenlandse zaken.

Bij het ongeval raakte ook de Turkse buschauffeur en reisleider gewond. Volgens een ooggetuige kantelde de bus en gleed deze zeker nog 50 meter door alvorens te stoppen. Het is nog onduidelijk hoe het busongeluk heeft plaatsgevonden.

De bus was op de terugweg naar Antalya, na een excursie naar de Pamukkale warmwaterbronnen, een populaire toeristische bestemming in Turkije.

 

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739