vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Cambodja introduceert een driejarig visum voor buitenlanders

Om het toerisme te stimuleren komt de Cambodjaanse regering met een visum waarmee buitenlandse toeristen drie jaar onafgebroken in het land mogen verblijven.

Cambodja wil in 2020 jaarlijks 7 miljoen toeristen verwelkomen, deze nieuwe visa regeling moet daar bij helpen.

Minister van Toerisme Thong Khon zei dat het driejarig visum vanaf 1 september 2016 beschikbaar zal zijn voor buitenlanders uit alle landen. Details over prijzen zijn nog niet beschikbaar. Deze zijn mede afhankelijk van de van de duur van het verblijf. Met het nieuwe visum mogen toeristen en zakenmensen het land in een periode van drie jaar zo vaak in- en uitreizen als ze willen.

Momenteel kunnen reizigers uit bijvoorbeeld de Europese Unie en de Verenigde Staten, maximaal een maand op een toeristenvisum in Cambodja verblijven.

Bron: Khmer Times

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739