vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
09.00 -12.00 uur op werkdagen

Canada populair bij Nederlandse toeristen

Canada is in trek bij Nederlandse reizigers, reisorganisatie Tenzing Travel merkt dan ook een duidelijke toename in de boekingen voor Canada. Het feit dat Canada volgend jaar 150 jaar bestaat, is een van de redenen dat de bestemming voor toeristen nog aantrekkelijker is.

Om het 150-jarig bestaan van Canada te vieren, hebben alle nationale parken in 2017 gratis toegang. Daarnaast helpt de gunstige dollarkoers ook een handje mee. Toeristen lijken hierdoor te beseffen dat er een zeer grote vraag is naar deze bestemming.

Tenzing Travel geeft aan dat de vraag voor vertrek in 2017 naar Canada een behoorlijke stijging laat zien. Dat wordt ook bevestigd door cijfers van GfK. Zij hebben gemeten dat het aantal gemaakte boekingen naar Canada dit jaar (tot en met september) al met 10% is gestegen in vergelijking met vorig jaar. Vanaf oktober is er zelfs een explosieve groei zichtbaar. Vooral de verhuur van campers gaat ontzettend hard. Reizigers doen er daarom goed aan om niet tot januari te wachten met het boeken van een reis naar Canada.

De kans is groot dat de populariteit van Canada nog meer gaat stijgen, nu Lonely Planet Canada heeft uitgeroepen tot beste reisbestemming van 2017.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739