vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

De Friesland reisverzekeraar maakt vanaf heden gebruik van een beveiligde verbinding

Het onderzoek van www.reisverzekeringblog.nl naar het gebruik van een beveiligde verbinding bij het afsluiten van een reisverzekering, heeft er toe geleid dat vrijwel alle reisverzekeraars onze adviezen ter harte hebben genomen.

De Friesland reisverzekeraar gebruikt nu ook een beveiligde verbinding
Deze week informeerde De Friesland reisverzekeraar ons over het feit dat zij inmiddels beschikken over een beveiligde verbinding voor het afsluiten van een reisverzekering. Uiteraard hebben wij dat geverifieerd en we hebben geconstateerd dat het klopt. Ook de Friesland reisverzekeraar heeft nu haar beveiliging op orde.

Verzekeraars aangeschreven
Als vrij snel na ons onderzoek hebben de betrokken verzekeraars maatregelen getroffen. Een aantal hebben ons hiervan telefonisch op de hoogte gesteld. Twee verzekeraars hebben we aangeschreven en expliciet op de onveilige situatie gewezen.

Alleen Salland nog op de ‘zwarte’ lijst
Dankzij het onderzoek van Reisverzekeringblog en de vele publiciteit die het onderzoek heeft gekregen, hebben we kunnen bewerkstelligen dat men vrijwel overal zonder zorgen online een reisverzekering kan afsluiten. Dit is in het belang van de verzekeringsbranche, maar ook voor het medium internet. We kijken dan ook met tevredenheid terug. Alle betrokken verzekeraars, op Salland na, hebben snel gereageerd en de problemen aangepakt.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739