vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende reisverzekering Mondial: ‘Beste koop’ volgens Consumentenbond

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag

Uit het jaarlijks reisverzekering onderzoek van de Consumentenbond, is de ‘Budget variant’ van Allianz Global Assistance goed uit de bus gekomen. Volgens de Consumentenbond kent deze doorlopende reisverzekering de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Goedkoopste reisverzekering niet de beste

Volgens de website van de Consumentenbond vergelijken ze meer dan 40 reisverzekeringen met elkaar. De belangrijkste conclusie is dat de premies voor een reisverzekering sterk kunnen verschillen. De Consumentenbond merkt op dat je met de goedkoopste reisverzekering niet het beste af bent. De dekkingen verschillen namelijk sterk per verzekeraar.

Deze verschillen komen tot uiting bij het hanteren van een eigen risico van € 100 of meer bij diefstal of verlies van bagage. Bij andere reisverzekeraars is er geen of een beperkt eigen risico. De vergoedingen voor opsporings-, bergings- en reddingsacties verschillen flink per verzekeraar. Deze kosten komen niet vaak voor, maar àls ze voorkomen zijn er vaak extreem hoge bedragen mee gemoeid.

Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance

De Consumentenbond voert jaarlijks een onderzoek naar reisverzekeringen uit en geeft de hoogst scorende reisverzekeringen het predicaat “Beste Koop” en “Beste uit de test”. In het onderzoek wordt niet uitsluitend gekeken naar de dekking, maar vooral ook naar de beste prijs-kwaliteitverhouding van een reisverzekering.

De doorlopende reisverzekering (Budget variant) van Allianz Global Assistance heeft van de Consumentenbond het predicaat “Beste koop” ontvangen. Dit door de gunstige premie, keuzevrijheid en flexibiliteit bij het samenstellen van de doorlopende reisverzekering.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Er is één reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739