vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Doorlopende reisverzekering: studerende uitwonende kinderen gratis meeverzekerd

Studerende uitwonende kinderen gratis meeverzekerd
Studerende uitwonende kinderen gratis meeverzekerd

Een studerend kind is al duur genoeg. Dat snapt Allianz Global Assistance. Sluit je hier een doorlopende reisverzekering af, dan zijn uitwonende studerende kinderen tot 27 jaar meeverzekerd. En omdat je maar voor één kind premie hoeft te betalen is dit helemaal gunstig bij een gezin met meerdere kinderen op een polis.

Ook na een scheiding kunnen kinderen tot 27 jaar die bij de ex-partner wonen, gratis meeverzekerd worden op de polis van de vader die elders woont. Hierbij geldt tevens dat je slechts voor één kind premie hoeft te betalen.

Doorlopende reisverzekering vaak veel voordeliger

Wanneer je kind een studie volgt wil je dat hij of zij tijdens een vakantie ook goed verzekerd is. Een doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance is al snel voordeliger wanneer je regelmatig op reis gaat of meer dan 18 dagen weg gaat. Voor samenwonenden of gezinnen met (uitwonende studerende) kinderen is de doorlopende reisverzekering al bij 10 reisdagen per persoon per jaar voordeliger dan een kortlopende reisverzekering die je steeds per vakantie afsluit.

Ben je alleenstaand, dan ben je al bij 18 reisdagen per jaar voordeliger uit met een Doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance. Dit scheelt al gauw tientallen euro´s per jaar. Daarnaast is het ook nog eens gemakkelijk. Je hoeft namelijk niet iedere keer een eenmalige reisverzekering af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar verzekerd voor al je buitenlandse reizen en vakanties in Nederland. Tevens heb je de mogelijkheid een doorlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Gunstige premie

Je sluit hier al een uitgebreide doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance af voor slechts €1,90 per maand. Je bent dan het hele jaar door uitstekend verzekerd voor al je reizen in Europa (SOS-kosten en hulpverlening). De basisdekking kan je uitbreiden met de aanvullende dekkingen die voor jou belangrijk zijn. Meer informatie over de: doorlopende reisverzekering en de aanvullende dekkingen, lees je hier.

Voordelig en ‘Beste keus’ volgens de Consumentenbond

Wil je een voordelige maar ook een goede doorlopende reisverzekering? In dat geval adviseren wij je de ‘budget variant’ van Allianz Global Assistance. Dit is de goedkoopste reisverzekering in het assortiment. Ondanks de lage premie, ben je toch uitstekend verzekerd. Volgens de Consumentenbond is deze doorlopende reisverzekering zelfs de ‘Beste Koop’.

De Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering (budget variant) van Allianz Global Assistance is in het verleden door de Consumentenbond gekozen als ‘Beste koop’! De titel ‘Beste Doorlopende reisverzekering’ ontvang je niet zomaar. De Consumentenbond vergeleek in totaal de voorwaarden en prijzen van 52 doorlopende reisverzekeringen en kwam tot de conclusie dat de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Heb je nog geen doorlopende reisverzekering maar wel studerende uitwonende kinderen tot 27 jaar? Je kan hem hier snel en voordelig afsluiten!

Belangrijkste voordelen doorlopende reisverzekering

 • Gunstige lage premie al vanaf €1,90 per maand.
 • Keuzevrijheid; door jou op maat te maken en keuze uit drie verschillende bagagedekkingen.
 • Jongerenkorting; voor jongeren tot 27 jaar.
 • Slechts premie voor 1 kind, meerdere kinderen gratis meeverzekerd.
 • Uitwonende kinderen tot 27 jaar ook meeverzekerd.
 • Unieke extra Assistant services; alleen bij Allianz Global Assistance.
 • Ideale aanvulling; Doorlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance.

Waarom Allianz Global Assistance?

Dit zijn de voordelen:

 • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar.
 • Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd.
 • Professionele hulp in de Nederlandse taal.
 • Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse.
 • Snelle en eerlijke schadebehandeling.
 • HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik.

Altijd, waar je ook bent. Je kunt op Allianz Global Assistance vertrouwen.

Vragen over doorlopende reisverzekeringen?

Heb je uitwonende studerende kinderen en vragen over een doorlopende reisverzekering? Stuur een e-mail: info@reisverzekeringblog.nl of bel ons in Apeldoorn, telefoon 055 5400408 (09:00 – 12:00 uur op werkdagen) .

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739