vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Duitsland in trek voor wintersportvakantie

ski-freeriding

Duitsland in trek voor wintersportvakantie

Veel Nederlanders lijken naar een lastminute wintersportvakantie te zoeken dicht bij huis. Dit blijkt uit gegevens van boekingswebsite Hotels.com.

Onder Nederlandse reizigers nam het aantal zoekopdrachten naar hotels in Duitse skioorden sterk toe tijdens de eerste drie weken van 2013.

Winterberg

Het aantal zoekopdrachten naar hotelovernachtingen in Winterberg steeg met 66 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het nabijgelegen Willingen kende een stijging van 16 procent. Skiliftkarussell Winterberg, het grootste skigebied van het Sauerland, is vanuit Nederland binnen een kleine vier uur te bereiken. Zes bergen en meer dan 20 skiliften bieden wintersporters ruim 15 kilometer piste.

Zwarte woud

Ook het zuidelijker gelegen Zwarte Woud is in trek. Het aantal zoekopdrachten naar hotels rond het Feldberg Ski Resort steeg met 400 procent. Dit gebied is vanuit Nederland binnen ruim zes uur te bereiken. De Seebuck (1448m) en de Grafenmatt (1380m) vormen het centrum van het skioord.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739