vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408
  • Europeesche
  • Unigarant
  • Allianz
  • OOM verzekeringen

Vergelijk

Vergelijk premies, dekkingen en voorwaarden van reisverzekeringen.

lees verder

Bespaar

Lees onze tips om premie op je reisverzekering te besparen.

lees verder

Advies

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een reisverzekering?

lees verder

‘Duizenden Nederlanders in problemen tijdens vakantie in buitenland’

sos-international

‘Duizenden Nederlanders in problemen tijdens vakantie in buitenland’

Alarmcentrale SOS International beleefd weer drukke maanden met vakantiegangers die in het buitenland in de problemen zijn gekomen. De maanden juli en augustus zijn traditiegetrouw drukke maanden voor de hulpverlener.

Tot nu toe hebben ruim 11.000 vakantiegangers zich bij SOS International gemeld voor hulp bij pech of schade (in binnen- en buitenland) of in verband met medische problemen in het buitenland.

Medische problemen

Het merendeel van de medische meldingen komen uit vakantieland Turkije. Reizigers worden vooral getroffen door maag- en darmklachten, pijn aan het oor en allergische reacties. Daarnaast komen er hulpverzoeken uit landen waar veel Nederlandse toeristen verblijven zoals Duitsland, Spanje en Italië.

SOS International verwacht dat het de komende drie weken extra druk wordt, nu alle scholen vakantie hebben en de bouwvak is ingegaan.


Reisverzekeringblog tip: Ga je op vakantie maar heb je nog geen kortlopende reisverzekering afgesloten? Doe dat dan hier alsnog. Het kan zelfs nog 5 minuten voor je vertrek. Je ontvangt de polis direct per e-mail en je kan verzekerd op vakantie. Handig, snel en voordelig: Sluit hier een reisverzekering af


Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739