vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Volgende week eerste gipsvlucht van dit wintersportseizoen

Duitsland wil aanpassing schengenverdrag

Volgende week dinsdag wordt de eerste gipsvlucht van dit wintersportseizoen verwacht op Rotterdam The Hague Airport.

De vlucht van Tyrol Air Ambulance, vluchtnummer TYW 221, vertrekt uit Innsbruck en zal naar verwachting om ongeveer 12.00 uur aankomen, met een aantal onfortuinlijke wintersporters.

Repatriëring

Het is nog niet bekend hoeveel patiënten met deze vlucht gerepatrieerd zullen worden. In de komende dagen zullen de Nederlandse alarmcentrales ANWB Alarmcentrale, Eurocross, Allianz Global Assistance en SOS International plaatsen voor hun verzekerden reserveren.

Aan boord van het vliegtuig van Tyrol Air Ambulance kunnen wintersporters en patiënten medisch verantwoord vervoerd worden. Zo kunnen in het vliegtuig stoelen met speciale voorzieningen voor passagiers met beenletsel worden ingebouwd en is het zelfs mogelijk om patiënten liggend te vervoeren als hun verwondingen dit noodzakelijk maken.

Medische zorg

Bovendien bevinden zich naast de reguliere bemanning ook artsen en verpleegkundigen aan boord om zodoende ook onderweg medische zorg te kunnen bieden.

Na de landing op Rotterdam The Hague Airport worden de passagiers direct per ambulance of taxi verder vervoerd.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739