vragen over
reisverzekeringen? 055-5400408

Emirates gekozen tot beste vliegmaatschappij ter wereld

Emirates is dinsdag uitgeroepen tot beste luchtvaartmaatschappij ter wereld (2016) volgens Skytrax. De ranglijst wordt bepaald op basis van miljoenen beoordelingen van reizigers uit verschillende landen.

Emirates neemt het stokje over van Qatar Airways die vorig jaar de winnaar was. Die maatschappij eindigt dit jaar als tweede. Opvallend is dat de vliegmaatschappijen uit het Midden-Oosten vrijwel altijd in de prijzen vallen. Derde werd Singapore Airlines.

Ook KLM staat in de lijst en wel op plek 24.

Het Duitse Lufthansa is uitgeroepen tot beste Europese vliegmaatschappij. Norwegian.com is de beste budgetmaatschappij in Europa. AirAsia is volgens Skytrax de beste prijsvechter ter wereld.

Disclaimer: De bovenstaande tekst is met zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet uitsluiten dat er fouten in staan of dat er inmiddels wijzigingen hebben plaatsgevonden (kijk daarom ook naar de datum van het artikel). Er kunnen aan de tekst/premies dan ook geen rechten worden ontleend, die vooral een globaal informerende functie heeft. Wij verzoeken je bij twijfel/vragen altijd eerst contact met ons op te nemen. Daarnaast wijzen wij jou er op dat de algemene voorwaarden en de productvoorwaarden van de verzekeraar bepalend zijn voor vergoedingen en eventuele uitsluitingen. Wij vragen je dan ook om voor dat je een verzekering afsluit eerst de verzekeringsvoorwaarden te lezen. Lees na het afsluiten van de verzekering ook altijd de polis goed door, zodat je kan zien waar je exact voor verzekerd bent en hoe hoog de verzekerde bedragen zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reisverzekeringblog.nl is een merk van EXT Internet Consultancy | Postbus 3101 | 7339 ZG | Apeldoorn | KvK 51738872

EXT is een online bemiddelaar in zorg- en schadeverzekeringen particulier - Wij werken op basis van ‘Execution only’ (afsluiten zonder advies) - AFM vergunningnr: 12047442 - KiFiD aansluitnummer: 300.017739